22/10/13

L'esmorzar d'Insta Arbúcies

Castanyes d'una parada
Aquest passat dissabte vam anar a l'Instagram d'Arbúcies. Aprofitaven que feien la Fira del Bolet, per passejar per les seves parades i el seu magnífic bosc. Aquests boscos de les Guilleries m'han deixat ben impressionada, entre el dia que vam anar a Sant Hilari i ara a Arbúcies. La vegetació, l'aigua del riu, les pedres arrodonides creen un paisatge idilic per passejar i buscar algun bolet.

Però nosaltres no hi vam pas anar a buscar bolets, sinó a fer fotos del poble. Que per cert avui han sortit les tres fotos guanyadores i el meu home ha guanyat el 3er premi, així que tindrem un lot de productes d'Arbúcies! Que bé, quina il-lusió em fa per ell que hagi guanyat :)

I també cal dir que en aquest instagram és on hem menjat els croissants més bons de tots. Un senyors croissants de pastisseria. Amb una massa molt ben feta, d'aquelles que quan queixales el croissant veus les capes que té. Un croissant massís però deliciós, un xic caramelitzat i consistent.


 I les ensaïmades que ens van oferir també bonissimes. Flonjes i amb sucre llustre, feien goig de veure.














I pel que fa al salat, unes botifarres excel-lents, negre amb llengua, blanca també i catalana trufada. Molt bo el pa també, un amassat perfecte, flonjo, amb aquells forats de la fermentació. La llàstima el tomàquet no sucava i faltava sal i oli :(

Per beure suc de taronja i cafè amb llet, correcte.

Aix, encara quan penso en els croissants...

No hay comentarios:

Publicar un comentario