Ara que comença a fer un xic més de fresqueta, sobretot als vespres, ja tornen a venir de gust els entrepans calents. Doncs justament ahir ens vam fer uns bikinis catalans i direu perquè catalans? Doncs perquè m'agrada sucar-los amb tomàquet.
Ingredients per a 2 persones:
Pa de motlle sense crosta
4 talls de gall d'indi
8 talls de formatge cremós, que es desfaci bé
tomàquet de penjar Roseta
Elaboració:
Posem la bikinera a escalfar.
Mentrestant, disposem les llesques de pa de motlle al pedrisc per poder-les sucar bé amb tomàquet pels dos costats, sobretot.
Aleshores hi afegim un tall de gall d'indi i dos de formatge a cada bikini.
Els posem a la bikinera i els traiem quan el formatge ja està desfet i el biquini ha agafat aquell color rosset, que amb el tomàquet també hi queda. Els servim en un plat de pissarra, gentilesa de Platos y Pizarras, que fa una excel-lent presentació del plat.
Realment queden molt bons i sans sucant el pa amb tomàquet, millor que amb mantega!
Ingredients per a 2 persones:
Pa de motlle sense crosta
4 talls de gall d'indi
8 talls de formatge cremós, que es desfaci bé
tomàquet de penjar Roseta
Elaboració:
Posem la bikinera a escalfar.
Mentrestant, disposem les llesques de pa de motlle al pedrisc per poder-les sucar bé amb tomàquet pels dos costats, sobretot.
Aleshores hi afegim un tall de gall d'indi i dos de formatge a cada bikini.
Realment queden molt bons i sans sucant el pa amb tomàquet, millor que amb mantega!
Això ho haig de tastar, bona idea!! petons
ResponderEliminar