16/10/13

Bikinis catalans

Ara que comença a fer un xic més de fresqueta, sobretot als vespres, ja tornen a venir de gust els entrepans calents. Doncs justament ahir ens vam fer uns bikinis catalans i direu perquè catalans? Doncs perquè m'agrada sucar-los amb tomàquet.

Ingredients per a 2 persones:

Pa de motlle sense crosta
4 talls de gall d'indi
8 talls de formatge cremós, que es desfaci bé
tomàquet de penjar Roseta

Elaboració:

Posem la bikinera a escalfar.
Mentrestant, disposem les llesques de pa de motlle al pedrisc per poder-les sucar bé amb tomàquet pels dos costats, sobretot.


Aleshores hi afegim un tall de gall d'indi i dos de formatge a cada bikini.


Els posem a la bikinera i els traiem quan el formatge ja està desfet i el biquini ha agafat aquell color rosset, que amb el tomàquet també hi queda. Els servim en un plat de pissarra, gentilesa de Platos y Pizarras, que fa una excel-lent presentació del plat.


Realment queden molt bons i sans sucant el pa amb tomàquet, millor que amb mantega!

1 comentario: