7/10/13

Sensorium, la gala del surrealisme

Sensorium és un esdeveniment que celebra la petjada deixada pel surrealisme a la Costa Brava. Va tenir lloc a Portlligat,  a la Villa Ses Vistes. Un emplaçament de luxe en un entorn paisatgistic fantàstic. Nosaltres vam poder gaudir de les meravelloses vistes de la posta de sol de Portlligat tot prenguen un Gintònic de la mà d'un cocteler de la pròpia casa de Ginebra mundialment reconeguda.


Seguidament hi va haver un menú secret elaborat per alguns chefs catalans i italians com el premium xef Arturo Dori.


El sopar consistia en diferents platets i pica-pica que anaven traient i repostant.


Del chef italià va poder provar, com no, el seu risotto, que cal dir que estava molt ben cuinat. Cremós i molt gustós. Ben presentat en una ampolla de vidre fosa i un tomàquet cherry i una fulla d'alfàbrega.


Vam continuar amb tastets de diferents formatges: roquefort, brie, un d'ovella, un de vaca i un manxec.

També uns pebrots confitats farcits de formatge, una de les millors coses del sopar.


Salmó fumat excel-lent, un pernil ibèric passable.
Torradetes de foie, comptades aquestes :)
Uns conos farcits també amb una mousse de foie, bons.


Algunes carns:
Magret d'ànec amb confitura, hamburguesetes amb ceba fregida cruixent, tacos de pollastre marinat.

I per culminar l'àpat un cafè de Lavazza, curiós, te'l servien en una tassa de cap per avall i quan la giraves, sorpresa, hi havia la mousse del cafè. S'aguantava perfectament. La veritat que la presentació és bona i el gust que té i la textura flonja són una passada. Segons ens van comentar va ser una col-laboració amb Ferran Adrià i l'empresa italiana.


Va estar bé veure gent diversa en una casa preciosa i luxosa. Molt de glamour repartit pels jardins de la piscina tot picant i beguen gintònics, ja que no hi havia altra beguda que no fos alcohol. Jo vaig anar tota la nit a base de tòniques, sort que fa poc que he descobert que m'agraden.



Una dada important de la festa surrealista era el dress code, havies de portar un tocat amb inspiració. Jo m'hi vaig posar fulles, tal com llegiu, de debò ;)


I per acabar la nit, a dormir a Cadaqués, un poble amb un encant especial :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario