24/10/13

D'Oriental a l'Occidental Grand Punta Cana

Un dia al vespre, després d'un magnífic dia d'excursió a la Illa de Saona, teníem encarregat l'Oriental. L'estètica del restaurant estava ben aconseguida, feia patxoca.


Primer ens van donar una mica de sushi, boníssim el d'advocat amb alga nori i més estrany el del plàtan al cim. Bona presentació del plat, decorat amb la salsa de soja.


Ens van donar la carta:


I vam triar:

- Beef tataki: era filet de res amb salsa de tonyina i enciam marinat. No em va agradar massa, la carn freda tallada d'aquesta forma. Era un plat dominicoriental :)


- Porc agredolç: un plat diferent del que acostumem a menjar al xino d'aquí, però la intenció era bona i el resultat acceptable. Tenia un gust especial, fortet, però no estava malament.


- Res y gambes: un plat molt ben presentat i el millor del sopar. El filet de res tendre i bo, les gambes molt gustoses i molt ben acompanyat dels fideus d'arrós que alguns estaven cruixents i s'empapaven amb el suc bo que hi havia. També algunes verduretes, carrota, brocòli i pebrot vermell i verd.


  També va provar una bola d'arrós molt bona que no se quin plat exactament acompanyava, però ens va agradar, tenia molt bon gust.


- Marisc al curry vermell: un plat sorprenent, una mescla de pop ben tendre, amb gambes fresques i anelles de calamar barrejat amb diverses verdures (bròcoli, carrota, mongeta verda) amb un toc cruixent i amb llet de coco. Em va agradar el plat. Llàstima que la foto estigui borrosa i no s'aprecien les gambes grans i fresques que hi havía.


De postres:

- Flam de llet al coco: deliciós, fan unes postres casolanes molt bones i ben dolces. Suposo que al cuinar-lo amb la llet de coco fa que s'endolceixi encara més. Ben presentat dins una galeta artesana cruixent i dolceta, com no.


 - Gelat fregit amb melmelada: feia bona pinta, una bola de gelat amb una espècia de tempura i la seva melmelada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario