24/10/13

Un dinar al buffet de l'Occidental Grand Punta Cana

Cada dia teniem curiositat per veure que hi hauria al buffet. Així que tot vingunet de la platja, anàvem camí a recepció on ens esperava en gran Le Buffet. Una noia t'esperava per donar-te la benvinguda i posar-te un xic de gel a les mans per rentar-les. Molt bona cosa.

Molts plats es repetien, tots els de pasta feta al moment, planxa de carn i peix i hamburgueses també, però sempre n'hi havía de nous.

El tomàquet era ben madur i dolç, al igual que l'advocat
La lasagna que vaig provar en dues ocasions era molt bona. Totalment artesana amb la seva salsa de tomàquet casolana i la carn de res. Gratinada amb formatge. Aquesta gent cuina molt bé la beixamel i el tomàquet en salsa.

La lasaga s'em va destrossar al agafar-la

Per beure, com sempre, el que volies, jo sovint aigua amb gas o normal ben fresqueta això si.

 
I el buffet de postres era molt complert, el que més em va agradar va ser un pastís de xocolata que feien amb nata al cim i el millor de tot era la decoració de cada safata de quadradets de pastís. El cas és que posaven al mig de cada safata un piló de nata muntada decorada amb llengues de xocolata, que nosaltres anàvem deprés i ens les posàvem al plat :) Era un vici di´ficil de resistir!



1 comentario: