16/10/13

Nou col-laborador: Tomàquets Roseta

Els tomàquets de penjar Roseta han decidit col-laborar al nostre blog i ens aniran d'allò més bé per poder fer-nos el nostre pa amb tomàquet d'una qualitat excel-lent.

Roseta és una marca registrada per l'empresa Vilsa Fruits S.A., situada a Barcelona, que comercialitza i ven al per major tota classe de fruites i verdures.

Els tomàquets de penjar Roseta són conreats de manera natural, al bell mig d'un paratge amarat de terres salines, les qual els donen un sabor especial, ideal per a prepar-se un apetitós "pa amb tomàquet".

La seva tradició en el conreu artesà dels tomàquets de penjar els permet disposar d'un producte únic. Així la qualitat dels seus tomàquets és la més bona i està garantitzada per una curosa selecció i posterior manipulació, que els fan inconfusibles.

La veritat és que és un dels millors tomàquets de penjar que hi han avui dia, amb una pell molt fina, un color vermell viu i molt plens, et permeten sucar moltes llesques amb tan sols un tomàquet.

Aquests tomàquets no es guarden a la nevera, sinó que com que van presentats a la seva ristra, els pots anar arrancant conforme els necessites.

Us deixo la seva pàgina del facebook per si en voleu saber més així com veure'n també els seus usos a al cuina, que no només serveixen per sucar el pa :)

https://www.facebook.com/pages/ROSETA/111898138849719


A nosaltres ens han enviat molt amablement una ristra del seus tomàquets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario