13/10/13

Èxit del Firatast 2013! :)


 Firatast Girona recapta mitjançant el concurs solidari d’arrossos, més de 1500 tiquets que aniran a mans del Centre de Distribució d’Aliments a Girona

·         Mitjançant la iniciativa del 1er Concurs d’Arrossos Solidari, organitzat per Incatis i la revista Girona Gastronòmica, en el marc del Firatast Girona, es recullen més de 1500 tiquets que aniran a mans del Centre de Distribució d’Aliments a Girona. Aquesta xifra encara pot créixer demà diumenge que és quan està previst que tingui lloc el darrer concurs.
·         Avui dissabte Firatast Girona 2013 preveu que a mitjanit hauran visitat la fira unes 9.000 persones i s’hauran venut al voltant de 80.000 tiquets de tast.
·         Fins demà diumenge, continua la 2a edició del concurs fotogràfic Firatast 2013 mitjançant Instagram 

FIRATAST GIRONA 2013, fira de degustació de productes d’alimentació de qualitat, preveu que en el tercer dia de fira tancarà les seves portes amb prop de 9.000 visitants. Xifra que encara pot créixer considerablement durant la jornada de demà diumenge on la fira mantindrà el tradicional horari de 12 h del migdia a 12h de la nit.

La previsió és que aquesta mitjanit s’arribi als 80.000 tiquets de tast venuts, superant amb escreix la darrera edició.

Prop de 60 estands amb una oferta de més de 300 tastets satisfan el paladar dels nombrosos visitants de la fira de degustació.
Com sempre Firatast ha volgut ser una fira per a tothom i per a totes les edats, per això es té molta cura amb els tastets que s’ofereixen, amb l’objectiu que respongui a tots els paladars. Hi trobem oferta tant pels més atrevits que poden trobar propostes més agosarades i innovadores, com pels més conservadors, que busquen els imprescindibles platillos de la cuina més tradicional catalana.

Enguany destaquem les diverses propostes de cuina d’arreu del món. Podem trobar plats de la cuina equatoriana, colombina, hindú, marroquina i japonesa, a més a més de plats de cuina gironina i aranesa.

La valoració final de la fira no es podrà fer fins diumenge al vespre, però tot indica que Firatast 2013 en la seva 19a edició es consolidarà com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país.

Tot i que el públic visitant és majoritàriament gironí, cal destacar en aquesta edició l’increment de visitants procedents de la demarcació de Barcelona.

Segueix amb bon ritme la 2a edició del concurs d’Instagram Firatast 2013. Les fotografies es poden penjar amb l’etiqueta #Firatast13 fins avui diumenge en el punt de la mitjanit.

Tot i que les fotografies poden mostrar qualsevol aspecte de la fira que cridi l’atenció al visitant, cal destacar que la temàtica de la major part de les fotografies penjades fins aquest moment tenen com a protagonista els tastos. També moltes de les fotografies volen immortalitzar els moments compartits amb amics, familiars,... en el marc de la fira de degustació.

El jurat escollirà la millor fotografia i aquesta serà el perfil de la fira a Facebook, Twitter i Instagram fins a tenir el cartell de la 20a edició. Les bases del concurs es poden consultar a la web www.incatis.cat
Com a novetat en aquesta 19a edició cal parlar del 1er Concurs d’Arrossos Solidari.


El 1er Concurs d’Arrossos Solidari, ha estat organitzat per Incatis, empresa organitzadora del Firatast, i la revista Girona Gastronòmica.

La finalitat del concurs no és altra que contribuir amb el Centre de Distribució d’Aliments a Girona. Tots els tiquets que es recaptin aniran a mans del CDA a girona, entitat que agrupa el Banc dels Aliments, Càritas i Creu Roja.

Avui dissabte al migdia s’ha celebrat el tercer concurs d’arrossos. En aquesta ocasió els participants han estat polítics gironins i representants de patronals. El guanyador d’avui ha estat Ernest Plana, president de la FOEG.

Dijous els participants varen ser un grup de 10 Instagramers i el vencedor va ser Marc Teixidor de l’Escala. Ahir divendres els tuitaires varen agafar el relleu, proclamant-se guanyador Josep Campmajó de Girona.

Diumenge al migdia tindrà lloc el quart i darrer concurs d’arrossos solidari, i en aquesta ocasió els concursants seran Quim Morales, director i presentador de “La segona hora” de Rac 1, Germà Capdevila, director de la revista Esguard, Txe Arana, presentadora de diversos programes de ràdio i televisió i actriu, Anna Arqué, periodista i comunicadora, Clara Lago, actriu, Ferran Vilajosana, actor, Joan Abras i Alba Roqueta, escultors, Yago García, director de banc i Carles Puigdemont, alcalde de Girona. 

Per dur a terme aquest concurs hem comptat amb la col·laboració de diverses entitats: Ajuntament de Girona, Aneto, Arròs Molí de Pals, Associació de comerciants de la Plaça del Mercat de Girona – Mercat del Lleó, Casa Ametller, Castey, Diputació de Girona - Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Girona, Gros Mercat, Massegur, Pous, M30 i Puignau Peixeteries.

Us esperem demà diumenge per gaudir d’aquesta experiència gastronòmica única!

Una fira boníssima!
19a edició FIRATAST GIRONA
DIES: 10, 11, 12 i 13 d’octubre de 2013
LLOC: Palau de Fires de Girona
HORARI: Dijous i divendres de les 18 h a les 24h
Dissabte i diumenge de les 12h a les 24h.
PREU ENTRADA i 3 tiquets de tast: 5€

www.incatis.cat

I recordeu que podeu seguir minut a minut tot el que s'està coent al Firatast d'aquest any a través de la seva compta a les diferents xarxes socials:
Firatast Girona    @FiratastGirona      @FiratastGirona   Firatast Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario