15/10/13

Nou col-laborador: Iodase

Iodase és la innovadora gamma de productes d'un dels laboratoris farmacèutics més coneguts a Itàlia, Natural Project, que compta amb més de 10 anys d'experiència i un enorme èxit a Europa gràcies a l'alta especialització dels seus productes.

El secret de Iodase rau en l'elecció dels principis actius i en una formulació que aconsegueix que penetrin fins a actuar directament a les cèl-lules adiposes més profundes. Té un efecte termogènic i gràcies també al principi actiu de la cafeïna redueix l'aparença de la cel-lulitis, actuant contra el teixit adipós.

Nosaltres provarem Iodase Actisom per al tractament de la cel-lulitis. I és que avui dia qui més qui menys tenim cel-lultis o greix acumulat a algunes zones rebels, per això aquesta crema ens serà de gran ajuda :)

Gràcies als seus efectes:

- Aprima: amb la cafeïna i el iode augmenta el metabolisme energètic
- Drena: porta pinya, que ajuda molt a eliminar líquid
- Reafirma: molt bé, sobretot en el cas que estem a hagim perdut pes
 
I si l'acompanyem amb una bona dieta, encara millor!


Us recomano visitar la seva pàgina web. Veureu que la seva línia de productes és molt complerta.

També us comentaré que disposen d'una altra gamma de productes per a la sensualitat. Es tracta de la línia Mela di Eva, que ofereix a la dona conscient de la seva feminitat, de la seva sensualitat i del seu encant, productes adaptats a la seva personalitat i sensibilitat amb una atenció privilegiada i particular tant en el packaging com a l'interior del producte. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario