24/10/13

Un sopar típic dominicà

Cada dia al vespre al bufet feien sopars temàtics i justament una de les nits va conicidir que feien cuina dominicana, va ser un divendres al vespre que era quan arribaven alguns dominicans de la capital molts a passar un cap de setmana a l'hotel.

Aquella nit hi havía molt d'ambient a l'hotel però també massses mans agafant menjar :)

Observem la gran diversitat de fruites i verdures del país
Vam provar alguns menjars locals que no hi havien altres dies i que, alguns ens van agradar i altres no.

Hi havía porc al forn, molt ben cuit, amb la seva pell. Te'l servien al plat. I també unes cotnes de porc molt ben fregides i cruixents. A vegades sembla estrany que estem a milers de kilometres i compartim alguns plats.


També unes empanades artesanes i uns "quipes", que eren una delícia, aquí us deixo la recepta si voleu.


Uns muchins de yuca que tan ens agraden, plàtan mascle fregit, pernil cuit amb pebre, molt bo per cert, l'advocat deliciós, com sempre i algunes especialitats dominicanes que no em van saber agradar.


I de postres una bona selecció de la seva fruita, que tan dolça i bona és, gràcies al seu clima tropical.I per acabar el bon sopar, què millor que alguns pastissets d'aquests que fan ells, els hi agrada el dolç. Combinen nata, llet de coco i xocolata en els seus postres molt encertadament. Les làmines de xocolata que posen a la decoració són excel-lents, com de pastisseria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario