8/10/13

L'esmorzar d'Insta Caldes de Malavella





















I d'un poble d'aigües, ens n'anem en un altre, en aquest cas d'aigues i balnearis, aprofitant el seu subsòl paisatgistic.

Aquest diumenge passat hem fet l'Instagram de Caldes. Què dir-ne? Simplement fantàstic. Tothom va quedar molt content, començant per l'esmorzar i acabant pel pica-pica i entremig tota l'explicació del guia pel poble.

Un excel-lent esmorzar, copiós i exagaradament generós per part del Balneari Vichy Català, que cal dir, que és preciós i el personal molt amable i atent. Després de l'Instagram ens van fer una visita guiada pel centre i és una meravella.

Ara tornem a l'esmorzar, vam entrar al Balneari, una llarga catifa al centre de diverses habitacions disposades a banda i banda ens va guiar cap a la Sala on ens esperaven taules molt ben servides d'un fantàstic esmorzar. Molta variabilitat de dolç, també hi havia salat i varis sucs (de préssec i pinya, ambdós sense sucre, llet, cafè, infusions, xocolata en pols i aigua.

 De salat: llesques de pa rodó torrades i sucades amb tomàquet, o també sense torrar ni sucar, acompanyades de plats d'embotit: pernil dolç, molt bo i natural, formatge tendre, botifarra negre i de fetge.



I de dolç: impressionant, safates plenes de doughnouts petits de xocolata i normals (cal dir que aquests van volar, sort que en vaig agafar un de xoco només entrar), croissants normals, napolitanes de xocolata i algunes de crema, ensaïmades i coca de sucre farcida de crema.


També hi havia dues taules amb plats cuinats: cigrons amb xoriç i botifarra negre, sardines amb marinada i mongetes amb botifarra. Això no em vaig atrevir a provar-ho :)


Una altra cosa nova era la pinya, plats amb talls de pinya, suposo que per ajudar a digerir l'esmorzar ;)


En definitiva vam quedar encantats amb aquest inici del dia i per acabar la jornada un pica-pica al Balneari Prats, tot i que molt menys generós, era qui no corre, vole per tastar alguna de les croquetes, truita, llesquetes de pa sucat i llonganissa o brotxetes amb fruita que anaven traient. Per beure no en faltava, això si, tòniques, aigua amb gas o copa de cava. També ens van oferir una visita guiada pel centre, que tal com ens van comentar, les sales de tractament estan conservades tal qual eren abans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario