Ja fa uns dies que tenim bolets per aquí. Amb lo que a mi m'agraden els bolets. Combinen amb molts d'aliments i donen un valor afegit al plat. En aquesta ocasió hem preparat unes botifarres amb bolets variats.
Ingredients per a 4 persones:
Preparació:
Primer de tot agafem una cassola gran i hi evoquem un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Posem la cassola al foc i quan l'oli estigui ben calent hi fregim les botifarres fins que agafin color. Una vegada cuites, les traiem del foc i les guardem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba ben picadeta. Quan estigui ben cuita, hi tirem els bolets que prèviament haurem rentat ben nets i tallats a làmines.
Posem la picada d'all i julivert a la cassola, un got de vi blanc i deixem coure a foc lent ben tapat.
Si hi fa falta suc hi podem afegir un xic d'aigua.
Una vegada cuits els bolets, hi afegim les botifarres tallades a rodelles i la de perol esmicolada. Anem remenant que es vagi empapant del suc que treuen els bolets i el vi i es vagi desfent la botifarra de perol. Ho salpebrem i ja ho tindríem!
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kilo de bolets variats: trompetes de la mort, rossinyols, rovellons tamany botó, ou de reig i algun cep
- 4 botifarres picants
- 1 botifarra de perol
- 1 ceba grossa de Figueres
- picada d'all i julivert
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
- 1 got de vi blanc
- aigua (en funció del suc que tinguem)
Preparació:
Primer de tot agafem una cassola gran i hi evoquem un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Posem la cassola al foc i quan l'oli estigui ben calent hi fregim les botifarres fins que agafin color. Una vegada cuites, les traiem del foc i les guardem.
A la mateixa cassola hi sofregim la ceba ben picadeta. Quan estigui ben cuita, hi tirem els bolets que prèviament haurem rentat ben nets i tallats a làmines.
Posem la picada d'all i julivert a la cassola, un got de vi blanc i deixem coure a foc lent ben tapat.
Si hi fa falta suc hi podem afegir un xic d'aigua.
Una vegada cuits els bolets, hi afegim les botifarres tallades a rodelles i la de perol esmicolada. Anem remenant que es vagi empapant del suc que treuen els bolets i el vi i es vagi desfent la botifarra de perol. Ho salpebrem i ja ho tindríem!
No hay comentarios:
Publicar un comentario