10/10/13

Fideus a la cassola de ma mare

M'agraden molt els fideus a la cassola que fa la meva mare. Sempre en menjo un bon plat.

Ingredients per a 4 persones:

Tomàquet al natural, 1 pot de quart
1 ceba de Figueres
picada d'all i julivert
oli d'oliva verge extra
fideus d'aquells que tenen el forat al mig, un paquet de mig kilo
dues tires tallades de costelló de porc
8 salsitxes de porc
sal i pebre

Elaboració:


Primer de tot agafem una cassola, hi afegim un raig d'oli d'oliva verge extra i hi rossegem el costelló i les salsitxes. Quan estiguin ben rossos, reservem.

A la mateixa cassola hi fem un sofregit de tomàquet, ceba i la picada d'all i julivert. Una vegada fet a foc lent hi afegim el costelló, les salsitxes, els fideus i dos vasos d'aigua. Salpebrem. Deixem que vagi coent fins que els fideus estiguin al punt. I ja ho tindríem!


1 comentario: