24/10/13

Nou col-laborador: Fizpílar

Us presento un nou col-laborador al blog: Fizpílar.

Es tracta d'un producte revolucionari en el mercat : FIZPÍLAR , un recipient ceràmic , tecnològicament dissenyat per millorar la seva porositat , que madura i conserva els productes frescos en un micro-ambient natural. Per fi podem menjar fruita i hortalisses al punt òptim, amb tot el sabor sense els inconvenients de la nevera; podem conservar el pa fresc diversos dies, tenir una mini-celler a la nostra cuina i altres molts avantatges més.


    
- Els recipients ceràmics de conservació Fizpílar permeten ESTALVIAR en el consum energètic ja que mantenen els productes frescos sense refrigeració generada per electricitat , amb la qual cosa contribueixen a tenir més espai a la nevera per a altres coses i fan més intens el sabor del que mengem, que no estarà emmascarat per una excessiva baixa temperatura .

    
- Són totalment ECOLÒGICS. No porten plom, ni additius i són reciclables al 100% ja que estan compostos de materials completament naturals, sense elements contaminants ni químics. Ajuden a protegir el medi ambient de manera directe .

    
- Hi ha diversos models segons el producte a conservar però tots tenen cura de l' ESTÈTICA de l'estança on es col-loquen ja que, com n'hi ha de diversos tipus , sempre n'hi ha un que s'adapta a l'entorn . El recipient és porós i " transpira " i la tapa és de fusta de bedoll , noguera , roure ... i serveix també com a taula de tall amb la qual cosa s'aprofita l'espai.


- Som el que mengem . La nostra cultura mediterrània ens ha inculcat la importància de la fruita, la verdura, les hortalisses i els aliments frescos i sense manipular per gaudir d'una bona salut i com no, del gust del millor. Fizpílar contribueix a que incrementem el consum d'aquests productes d'horta i d'altre, que sense una excel-lent conservació, ens pordia fer més mandra consumir. Fizpílar ajuda a millorar la nostra SALUT i el NOSTRE ASPECTE, perquè si mengem sa, evitarem l'excés de pes, la nostra pell envellirà més poc a poc i viurem més i millor .

    
- Restaurants de prestigi com Lakasa de César Martín, restaurant revelació de l'any segons la revista Metròpoli, ja utilitzen Fizpílar per a la consevació de pa de qualitat i xefs famosos com Rodrigo de la Calle han dit : "El millor mètode de conservació de fruites, un contenidor ceràmic Fizpílar. Al-lucinant. El recomano" .

    
- Fizpílar es pot adquirir tant a través de la web www.recipientesceramicos.com com mitjançant comanda telefònica al 912191823. P.V.P. Des 67,50 € .

    
No deixeu de veure el vídeo explicatiu a la seva pàgina web ni del consultar les comparatives de conservació dels aliments amb fizpílar davant del frigorífic tradicional .

No hay comentarios:

Publicar un comentario