8/10/13

El mexicà de l'Occidental Grand Punta Cana

Durant les nostres vacances al paradís :), com en deia jo mentre hi estava, vam reservar en un dels varis restaurants temàtics que tenen, en aquest cas, vam començar pel mexicà. Justament coincidia el dia del meu aniversari!

Teníem taula a les nou i ben puntual vam entrar.

El sopar consistia en un buffet petit d'amanides i coses per picar mexicanes, després un segon de la carta o varis segons com fajitas, tortillas o tacos, tots de pollastre, porc o carn de res amb verdures barrejat amb verduretes i crema agria o salsa picant.

Vam començar amb una mica de guacamole amb nachos, salsa de formatge, per cert molt fina i bona i alguns frijoles amb pebrot vermell.


El guacamole era molt bo!


De segon vam demanar uns tacos de carn de res amb verdures fregides, pebrot vermell i verd i ceba. No ens van agradar massa, més que res perquè eren tires molt gruixudes de carn suposo, el cas és que no ens van entrar pels ulls. Això que les presentaven amb salsa de formatge, guacamole i el seu picadet de verdures.


En canvi la tortilla era bona, amb la carn de pollastre ben esmicolada i enciam al farcit, a part d'algunes verduretes. Acompanyades de salsa de tomàquet força picant i crema agria, em va agradar aquesta.


I com a postres, una gran sorpresa, una pastís d'aniversari de xocolata deliciós que el meu home va encarregar a la recepció de l'hotel.

A l'hora d'anar a buscar els postres al buffet, que hi havia els mateixos que al buffet principal, van sortir els cambrers cantant-me l'aniversari feliç i donant-me el pastís amb les espelmes per bufar.


Un pastís boníssim, cremós, amb una xocolata que tenen allà com de pastisseria tot plegat. I les lletres, en català!


Llàstima que vam deixar tota la resta :( Qui el tingués ara...

No hay comentarios:

Publicar un comentario