31/10/13

Nou col-laborador al blog: Platos y Pizarras

Tenim el plaer de anunciar-vos un nou col-laborador que ens farà inmillorable la presentació dels plats que anirem cuinant al blog, l'empresa Platos y Pizarras.

A Platos y Pizarras produeixen i fabriquen Plats i Suports de Pissarra tant per a ús decoratiu com gastronòmic. Comptem amb pedrera pròpia , una mina a cel obert situada a Puente de Domingo Florez . Controlen tot el procés d'elaboració, des de l'extracció de la pedra , del transport fins a la nau, el tall, el tractament artesà per instància de part del seu equip de pagesos i de comercialització i venda final .
La seva pissarra és un material natural, que no està sotmesa a cap tipus de tractament. L'extreuen directament del seu jaciment amb molt cura per tal de respectar totes seves propietats. Es tracta d'un producte nacional, fabricat a Espanya, que compta amb unes característiques particulars: el seu color és negre-blavós i amb subtils vestigis de pirita, que li aporten certa elegància al plat. Ofereixen varis acabats : llis, rústic, el que es veu la llosa natural de la pissarra, amb superfície llisa o polida i també amb acabat brillant.
Els seus clients són empreses, hotels, restaurants i càterings d'Espanya i de països com França, Brasil i Rússia, que des fa anys confien en el seu producte i saben apreciar les qualitats i propietats dels materials naturals. Però també ofereixen la pissarra a particulars que desitgin donar-li un ús domèstic, ja sigui decoratiu o gastronòmic.
Els apassiona la pissarra per la seva bellesa , la seva durabilitat i les seves possibilitats infinites. D'aquí la seva constant investigació per a la recerca de nous dissenys i funcionalitats .


A la seva pàgina web disposen de tots els models que et poden oferir, quadrats, rectangulars, rodons. Fins i tot es poden gravar amb algun nom o logotip.  

Fixeu-vos quina hermosura em van fer al gravar-me el logo del meu blog al plat de pissarra, una obra mestra, el traç de la línia de la silueta de la Minnie molt ben definit. Una meravella de plat, gràcies Platos y Pizarras.




No hay comentarios:

Publicar un comentario