24/10/13

Beach Club a l'Occidental Grand Punta Cana

Un dia més de platja a l'hotel i aquest cop, enlloc de vestir-nos per anar Le Buffet, vam decidir dinar en biquini al Beach Club. És a dir, al buffet lliure del costat de la platja, on pots menjar moll si vols, així estàs més fresc :)

Aletes acompanyades d'un pebrot farcit d'arrós i formatge

De fet posen varis plats com els del buffet gran, però aquí més tipus fast-food. Així que ens vam decantar per unes hamburgueses amb formatge, enciam, tomàquet i maionesa i unes aletes de pollastre bonissimes. M'encanten per l'arrebossat que tenen, com de farina de galeta, molt fi i cruixent.


També cada dia hi ha patates fregides talades tipus delux, faltaría la salsa.

Hamburguesa complerta amb parmesà

Les empanades que fan també són delicoses, totalment artesanes i farcides de carn de res.


Per beure barra lliure de cerveses i refrescos.

De postres tota classe de fruita, bonissima per cert, sobretot el mango, el més dolç que he menjat mai. Més bo que la pinya. La papaia (lechosa, com en diuen ells) també era molt gustosa, al igual que els plàtans. En canvi el meló i la síndria són mes aigualits.


Una altra cosa bona d'aquest buffet era el cacau, hi havía per triar cafè descafeïnat en sobre o de màquina i també gerres de llet per poder provar el cacau. Era molt bo, diferent al que trobem per aquí. Quedava com més granulat al dissoldre'l amb la llet però amb un gust molt bo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario