24/10/13

L'italià de l'Occidental Grand Punta Cana

Una cosa bona que tenia aquest hotel era que, a part del restaurant Italià temàtic, el Via Veneto,  al costat i amb taules a la terrassa que donaven al gran teatre i a les piscines de l'hotel (excel-lent vista de nit), tenien una pizzeria oberta les 24 hores del dia, anomenada La Taquería, ja que també a l'altre costat de la terrassa s'hi feien tacos.

Oferien una carta força extensa de pizzes, millor que al restaurant Italià, del qual vam fugir corrents quan va arribar el dia de la nostra reserva i vam veure que de primer hi havia un petit bufeta d'amanides i de segon carta, on només hi havien dues pizzes, la margarita i la calzone. Així que aquell vespre vam decidir sortir a sopar unes pizzes a la terrassa.


Vam demanar-ne tres i ens les vam repartir. Eren totalment artesanes, te les feien davant teu. La massa la treballaven ells i després hi posaven tomàquet natural i els ingredients corresponents per posteriorment coure-les al forn de llenya, el qual li donava molt bon gust.


Cal dir que eren molt bones, nosaltres vam provar una de tonyina i ceba amb Roquéfort i una altra igual, però sense ceba. També vam provar una calzone, que també estava ben feta, un xic més sosa, ja que hi mancaven els xampinyons. Servida amb el seu tomàquet a part per posar al cim.


No hay comentarios:

Publicar un comentario