7/10/13

Ja tenim aquí el Firatast 2013

          QUÈ ÉS EL FIRATAST?

FIRATAST GIRONA 2013, és fira de degustació de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fórmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.
   
        
          COM FUNCIONA ?

FIRATAST ofereix una ocasió única per poder tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació.

La mecànica és senzilla i ben atractiva: el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant en els diferents estands per degustacions entre una amplíssima varietat de productes que difícilment podria tastar en altres circumstàncies.

Les degustacions tant poden ser menjar com beguda.

El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast.

Les degustacions són de tota mena, en funció del que proposa l’expositor, poden escollir des de tastos de la cuina més tradicional fins a plats més moderns i avantguardistes, així com, des de les propostes més elaborades als productes que destaquen per la seva pròpia senzillesa.

Sens dubte, l’atractiu principal és el format, que convida a menjar i beure molts i diferents productes dels que ofereixen els expositors a través del tast, a un preu molt econòmic.

Per poder degustar còmodament les múltiples propostes gastronòmiques, s’entrega a l’entrada de la fira una safata a tots els visitants, per tal que durant el recorregut pels diferents expositors puguin anar escollint els tastets i les begudes.

Dins el recinte firal també es disposa d’un amplíssim espai amb taules i cadires, per tal que una vegada escollits els plats a provar es puguin seure tranquil·lament i degustar, compartir i perquè no, repetir!

Més informació:

Rosa Bel
T.  972 21 32 34 - M.  696 10 93 97

No hay comentarios:

Publicar un comentario