Fa poc em van parlar molt bé d'aquestes pizzes i ara he tingut la ocasió de tastar-les i us diré que valen la pena!
7/6/21
[#Producte] Pizzes Castell de Llers
Tags:
artesà,
artesana,
ceba,
cuina,
emmental,
farina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Italia,
mozzarella,
orenga,
pebrot,
pernil,
pizza,
tomàquet
5/6/21
[#Radio] @gironafmcat On menjar una bona amanida
Ara ja comença a fer caloreta i com a tal ens venen de gust aliments més frescos, així doncs al programa d'avui parlem d'On fer una bona amanida!
Comencem a Girona, al König, conegut per les seves braves, i potser hamburgueses i entrepans, però on fan unes amanides molt variades i bones. Concretament tenen a la seva carta vuit tipus diferents d'amanides, i ben originals, jo us recomano la König, ja que porta uns xips de poma que són addictius.
Tags:
amanida,
Calid,
crepe,
cuina,
dieta,
dietètica,
empuriabrava,
Figueres,
formatge,
gastronomia,
Girona,
Girona restaurant,
gironafm,
gironaradio,
La Piccola,
Olot,
radio,
restaurant,
restaurants,
tomàquet
1/6/21
[#Radio] @gironafmcat Les creps
Les creps agraden a tothom oi? Doncs avui precisament parlem a Radio Gironafm.cat d'on trobar les millors!
Comencem a Girona al PdePà bakery on tenen una gran diversitat de creps tan salades com dolces. Jo especialment recalcaria les dolces ja que són impressionants, sobretot la de Kinder bueno o Oreo.
Són grans i ben carregades.
Tags:
bacon,
bolets,
Bretonne,
crepe,
farina,
formatge,
fruita,
gelat,
gelats,
Girona,
Girona restaurant,
gironafm,
mantega,
nata,
radio,
restaurant,
restaurants
28/5/21
[#Radio] @gironafmcat On fer un kebab
Abans els kebabs estaven molt de moda, quan van arribar, però com tot últimament sembla que han anat a la baixa, substituint-los per noves tendències més saludables potser. Tot i així avui fem un repàs d'on poder menjar-ne un que sigui bo!
Tags:
amanida,
carn,
carns,
Girona,
gironafm,
gironaradio,
kebab,
kebap,
pastanaga,
pollastre,
radio,
restaurant,
restaurants,
tomàquet,
Türkis Kebap,
vedella,
verdura,
viena
26/5/21
[#Radio] @gironafmcat On fer unes braves
A qui no li venen de gust unes braves? És dir-ho i tothom s'apunta oi? Doncs avui us direm llocs on en podeu trobar de ben originals!
Comencem a Lloret de Mar, a Studio 66, situat a l'Avinguda Dr. Fleming 1, amb un lingot de patata cruixent per fora i tova per dins i que et serveixen amb dues salses en forma de botó al cim, una d'allioli i una altra rosada, més brava.
Són súper originals i valen 6'50 euros.
Al Restaurant Grop, del c/ del Port 21 d l'Escala, fan unes braves clàssiques, cruixents, de la varietat Monalisa i servides amb una salsa rosa que no pica massa. A més te la serveixen a part, amb lo qual pots sucar més o menys :)
Destaquen per la seva ració abundant i només per 4 euros. Val la pena!
A Celrà trobem La Fàbrica, un restaurant-bar situat dins del centre cívic, al costa de l'Ajuntament.
Fan unes patates tallades longitudinalment, de forma original i fetes al moment amb una salsa molt gustosa.
Marxem a Girona, a El Doll, un bon lloc per prendre cervesa però també per acompanyar-la amb el bon assortiment de tapes que tenen.
Les seves braves són de la varietat Monalisa i les tallen en forma de daus d'una mida bona, ni massa grans ni massa petits. Les acompanyen amb una salsa molt bona i picant, la recepta de la qual és secreta, però parteixen d'una base de maionesa amb pebre picant i bitxeta.
Costen 6 euros.
I per últim no podiem parlar de braves sense nomenar el König, situat a Girona, també a Barcelona i Vic, on fan unes braves per llepar-se els dits.
Conegudes per molta gent, les tallen petites i queden ben cruixents per fora i tova per dins servides amb una salsa al punt de picant, tot i que alguns dies pica més ;)
Si no sou de picant també les podeu demanar amb salsa de formatges que és boníssima, porta encenalls de parmesà i grans de pebre.
També es pot fer mig de brava i mig de formatges i així ho proveu tot, us ho recomano!
Comentari dietètic:
Aquest apartat és més complicat ja que ens ho passem molt bé menjant unes braves però potser no tan bé a l'hora de pair-les :(
Hem de tenir en consideració que en funció de la qualitat de l'oli a l'hora de fregir-les les pairem millor i també dependrà de la salsa, si porta un excés d'all o no.
És una tapa molt llaminera que resulta calòrica i per això no n'hem d'abusar, tot i que el cap de setmana ens podem permetre el luxe, no? ;)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Tags:
all i oli,
braves,
cuina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Girona restaurant,
gironafm,
patata,
patates,
radio,
restaurant,
restaurants
24/5/21
[#Restaurant] Can Punyetes
Aquest passat dissabte vam anar al Restaurant Can Punyetes, un restaurant de Figueres on fan carn a la brasa.
El local és ampli i la decoració acord amb el restaurant, més rústica. Quan al menjar, molt senzill, gens treballat. La única cosa bona que tenen és a la seva brasa, que no potencien prou.
Els migdies fan un menú de dilluns a dissabte per 11'50, sent 12'50 en el cas dels dissabtes. Nosaltres hi vam anar precisament un dissabte, per si el menú era més atractiu però no va ser així.
21/5/21
[#Radio] @gironafmcat On menjar un bowl dolç
Avui parlarem d'on trobar bols dolços, perquè últimament s'han posat molt de moda i potser encarar desconeixem ven bé que són i on els podem trobar :)
De fet aquests bols dolços, que s'acostumen a menjar per esmorzar solen portar l'açai, una fruita originària de Brasil carregada d'antioxidants, aminoàcids, omegues, fibra i proteïnes i on s'hi afegeix alguna llet vegetal, com ara de civada o d'ametlla, granola i fruita fresca.
Tags:
açai,
artesà,
artesana,
cafe,
dieta,
dietètica,
fruita,
gastronomia,
gastronomy,
Girona restaurant,
gironafm,
gironaradio,
llet,
poke bowl,
radio,
restaurant,
restaurants
18/5/21
[#Producte] @tuyarro GaletesTuyarro
Casa Tuyarro situada a Santa Coloma de Farners data del 1894, on la Família Trias van crear les galetes i que avui dia encara fan a l'antiga manera, o sigui, sense conservants, colorants, ni cap mena d'additiu, tal i com les va crear el seu besavi, Francesc Trias i Vila.
L'elaboració és totalment artesana, és a dir, que queda limitada i el seu mercat és molt reduït.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)