A casa som llaminers, però llaminers no en plan pastisseria, sinó que preferim la típica coca de iogurt o magdalenes. Suposo que la textura esponjosa que té, que és veure una coca d'aquestes i ja et ve de gust menjar-la :)
8/3/21
[#Radio] @gironafmcat Restaurants de cargols
Aquesta setmana al Programa de Ràdio Girona.fm hem parlat de restaurant on menjar uns bons cargols.
Potser els cargols no agraden a tothom però a qui li agraden li solen agradar molt i a qui no, sempre trobarà altres plats :)
Tags:
all i oli,
cargols,
cuina,
gastronomia,
gastronomy,
Girona restaurant,
gironaradio,
oli,
Olot,
patates,
pebre,
radio,
restaurant,
restaurants,
tomàquet
5/3/21
[#Recepta] @Pasionmanchega Cigrons amb xoriç
Avui fem un plat molt senzill, ràpid però alhora molt gustós: uns cigrons amb xoriç.
Cigrons amb xoriç
3/3/21
[#Radio] @gironafmcat Restaurants de calçots
Ara estem en plena temporada de calçots, així que parlarem d'on fer una bona calçotada!
Comencem a Figueres, al Restaurant Can Punyetes on fan un menú de calçots amb calçots amb romesco de primer i de segon assortit de carn a la brasa, amb postres, pa i beguda per uns 25 euros.
Tags:
calçotada,
carn,
carns,
crema,
crema catalana,
cuina,
dynamic,
El Trull d'en Francesc,
Figueres,
gastronomia,
gastronomy,
gironafm,
radio,
restaurant,
restaurants,
xai
18/2/21
[#Producte] Conus Rodellas
Quin descobriment quan vaig veure els Conüs Rodellas per instagram, de seguida em van cridar l'atenció! Els coneixeu?
Són un petits cucurutxos cruixents i farcits de diferents xocolates, són una passada :)
6/2/21
[#Producte] Autèntics Bombons Belgas - Especial Sant Valentí
Sempre m'ha agradat el consum dels productes de proximitat, dels nostres productors locals, els nostres pagesos, les nostres botiguetes de barri: com aquella flaire de pa que s'esmuny per la porta del flequer; l'olor a verdura fresca que sentim al mercat de bon matí a mida que t'hi vas apropant o bé aquella oloreta d'embotit tan deliciosa i que ens fa obrir boca de la parada de xarcuteria.
En aquest cas, us parlaré d'una botigueta d'aquí Figueres, situada al carrer Nou 84, on fan màgia amb la xocolata: "Autèntics Bombons Belgas".
Tags:
Alyona Hnidko,
artesà,
artesana,
Autentics Bombons Belgas,
bombons,
caco callebaut,
cor,
crema,
cuina,
Figueres,
gastronomia,
gastronomy,
llet,
maduixa,
obrador,
sant valentí,
trufa,
xocolata
29/1/21
[#Recepta] Tàrtar d'alvocat i tomàquet
Últimament l'alvocat està de moda, no trobeu? Que si amb torrades en un brunch, que si per sopar amb una truita, que si postres... sembla ser que el veiem a molts plats.
27/1/21
[#Recepta] @Freskibo_es Pop a la gallega
A casa ens agrada molt el pop a la gallega, però com que porta molta feina el fet de preparar el pop fresc i congelar-lo per després bullir-lo no en fem massa sovint.
Però ara gràcies a Freskibo aquesta feinada ens l'estalviem ja que tenen les potes de pop ja cuites, a punt per consumir.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)