6/2/21

[#Producte] Autèntics Bombons Belgas - Especial Sant Valentí

Sempre m'ha agradat el consum dels productes de proximitat, dels nostres productors locals, els nostres pagesos, les nostres botiguetes de barri: com aquella flaire de pa que s'esmuny per la porta del flequer; l'olor a verdura fresca que sentim al mercat de bon matí a mida que t'hi vas apropant o bé aquella oloreta d'embotit tan deliciosa i que ens fa obrir boca de la parada de xarcuteria.

En aquest cas, us parlaré d'una botigueta d'aquí Figueres, situada al carrer Nou 84, on fan màgia amb la xocolata: "Autèntics Bombons Belgas".

Es tracta d'un petit comerç, del qual ja us n'havia parlat altres vegades, amb l'experta mà de l'Alyona al capdavant de l'obrador per la concepció i el·laboració dels seus productes.
Fa poc més de dos anys, ens van obrir per primer cop les seves portes per tal d'ensenyar-nos el procés de l'el·laboració del seu producte, explicant-nos (i també deixant-nos tastar) les delícies que surten d'allà dins.
 
 
I ara que s'apropa Sant Valentí, tot i anar ben enfeinats amb el seu obrador a tota màquina fent unes autèntiques meravelles de xocolata per deleitar-nos el paladar, ens van tornar a deixar entrar per mostrar-nos tota la gama de productes especials per aquestes dates que de ben segur, amb els temps que corren, ajudaran a endolcir una mica més el nostre dia a dia!
 

Però anem al que interessa: les delícies de xocolata que estan preparant per aquests dies de Sant Valentí!

Per començar, us hem de dir que podreu regalar el vostre cor en una safata. O per ser exactes, podrem trobar aquest preciós coixí daurat amb un cor vermell de xocolata blanca o bé de xocolata amb llet i farcit de crema de maduixa.


Segur que tots teniu en ment aquella bola del món giratòria que tots de petits volíem per nosaltres i que tant ens fascinava! Doncs com que l'amor és universal i ens fa capaços de fer la volta al món per tal d'estar amb la nostra persona estimada, també trobarem aquest preciós cor vermell en dues opcions: de xocolata amb llet o bé de xocolata blanca. 
Aquest de la foto de xocolata negra, encara no està acabat de pintar del tot de color vermell, però donem fe que la olor ja enamorava! ;)


Un producte que l'any passat va tenir molt èxit i que aquest any han decidit tornar a fer, la sabata de xocolata, que en aquest cas, també la trobarem de xocolata negra o bé de xocolata blanca. Opcionalment, podem emplenar-la amb un paquetet de trufes a dins, per aquells més exigents i dolços, i que no diuen mai que no a un bon plaer del paladar.


Seguint amb les peces grans, també trobarem aquest magnífic cor daurat, sobre la base d'un cor de xocolata i tot plegat coronat per un cor vermell amb un Cupido al bell mig.
 
 
A qui li agradin els petits detalls, també tenim peces com aquesta, una fantàstica caixa de cors de trufa, que podreu trobar en diversos sabors.


O per aquells que tinguin un cor tant gran que no els hi càpiga al pit, els hi podem fer saber amb aquest magnífic cor de xocolata.
 
 
També trobarem caixetes amb aquesta acolorida col·lecció de llavis: de xocolata blanca, maracujà i maduixa; de maduixa; de tiramisú; de violeta i llet o el deliciós negre trufat. Autèntiques joies, que requereixen molta dedicació i treball, pintats a mà un per un.
 
 
Quan l'Alyona ens els va ensenyar al seu obrador, per un moment no sabíem si estàvem al seu obrador o bé dins una joieria, perquè us ben asseguro que feia goig de veure!
 
 
Tantes tonalitats, combinació de colors.. semblaven petites joies de marbre de tots colors...
 

I per aquells que viuen l'amor intensament, probablement també els hi agraden els gustos intensos com els d'aquestes trufes d'amor de xocolata negre!
 

Ja veieu que la oferta és molt variada, ja que a part d'aquestes meravelles especials de Sant Valentí, a la seva botiga també hi trobareu tota la varietat de bombons que ja tenen de forma habitual i que de ben segur, n'hi trobareu del vostre agrat!
 

Com deia aquella cançó i davant aquest bé de Déu de bombons de xocolata... Looove is in the aaair!! ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: