A casa ens agrada molt el pop a la gallega, però com que porta molta feina el fet de preparar el pop fresc i congelar-lo per després bullir-lo no en fem massa sovint.
Però ara gràcies a Freskibo aquesta feinada ens l'estalviem ja que tenen les potes de pop ja cuites, a punt per consumir.
Així doncs anem a veure la recepta!
Pop a la gallega
Ingredients per a 2 persones
- 1 safata de pop cuit Freskibo
- 2 patates mitjanes
- pebre vermell fumat dolç i picant de la Vera
- sal Maldon
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc posem les patates a bullir partides en dos i amb la pell.
Les bullim fins que quedin toves i les refredem amb aigua.
Les tallem a rodelles fines i les disposem en un plat.
Mentre tallem les postes de pop a rodelles i l'anem posant al cim de les patates que tenim esteses.
Amanim amb sal gruixuda, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d'oli d'oliva i ja ho tenim :)
Consells de degustació:
Nosaltres hem fet la recepta clàssica amb les patates bullides però el podríem presentar amb una base de parmentier de patata i la pota de pop al cim i també queda espectacular!
A més aquest pop també el podríem menjar en fred en un salpicó de marisc o en una amanida.
Valor nutricional:
El pop ens aporta molt poques calories ja que no té greix a canvi de proteïna de qualitat i vitamines del grup B.
A més conté molt minerals com ara el seleni, el iode, el fòsfor, el calci, el zinc i el magnesi, tots molt interessant per al correcte funcionament del nostre organisme.
Així que ja ho sabeu, no teniu excusa per a no menjar-lo!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario