27/1/21

[#Recepta] @Freskibo_es Pop a la gallega

A casa ens agrada molt el pop a la gallega, però com que porta molta feina el fet de preparar el pop fresc i congelar-lo per després bullir-lo no en fem massa sovint.


Però ara gràcies a Freskibo aquesta feinada ens l'estalviem ja que tenen les potes de pop ja cuites, a punt per consumir.



Així doncs anem a veure la recepta!

Pop a la gallega

Ingredients per a 2 persones
  • 1 safata de pop cuit Freskibo
  • 2 patates mitjanes
  • pebre vermell fumat dolç i picant de la Vera
  • sal Maldon
  • oli d'oliva verge extra


Elaboració:

En primer lloc posem les patates a bullir partides en dos i amb la pell.
Les bullim fins que quedin toves i les refredem amb aigua.
Les tallem a rodelles fines i les disposem en un plat.
Mentre tallem les postes de pop a rodelles i l'anem posant al cim de les patates que tenim esteses.
Amanim amb sal gruixuda, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d'oli d'oliva i ja ho tenim :)



Consells de degustació:

Nosaltres hem fet la recepta clàssica amb les patates bullides però el podríem presentar amb una base de parmentier de patata i la pota de pop al cim i també queda espectacular!

A més aquest pop també el podríem menjar en fred en un salpicó de marisc o en una amanida.



Valor nutricional:

El pop ens aporta molt poques calories ja que no té greix a canvi de proteïna de qualitat i vitamines del grup B.

A més conté molt minerals com ara el seleni, el iode, el fòsfor, el calci, el zinc i el magnesi, tots molt interessant per al correcte funcionament del nostre organisme.

Així que ja ho sabeu, no teniu excusa per a no menjar-lo!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario