26/8/20

[#Recepta] Truita de patates xips

Voleu fer una truita de patates ràpida, fàcil i còmode? Doncs si teniu una bossa de patates xips a mà i ous, no us farà falta res mes!

De fet aquesta recepta que us porto la va idear el xef Ferran Adrià, així que ja ho sabeu si voleu menjar una truita com la seva no us perdeu la recepta ;)


21/8/20

[#Producte] Foie Gras d'ànec

Com he dit altres vegades, a casa ens agrada molt l'ànec, ja sigui el magret, el pernil, el confit i com no el foie.

De foie no en mengem sovint ja que és precisament lo més car de l'ànec. Però en aquesta ocasió us volia parlar del foie gras sencer d'ànec Vidal que ens van dur els meus pares del seu viatge a Rocamadour.

19/8/20

[#Producte] Conserves de peix de Portugal; Briosa Gourmet

Quan els meus pares van anar a Portugal, concretament a Lisboa, ens van dur algun souvenir i ells ja saben que el que ens agrada més és la gastronomia, així que ens van regalar un lot de conserves de peix de Briosa Gourmet.



17/8/20

[#Recepta] Croquetes de formatge blau i nous

A casa ens encanten les croquetes, de tots els gustos que hi ha, bé, potser tenim algunes preferències, sobretot si porten formatge o foie però les de pollastre de tota la vida són boníssimes també oi?


Jo recordo les que feia la meva àvia de rostit de pollastre amb una beixamel excel·lent i una textura de croqueta fantàstica, melosa amb tot el pollastre esfilagarsat i amb un gust impressionant, com les seves mai n'he tornat a menjar :(

Però a falta de les seves us deixo amb unes que he fet per primera vegada i que no han quedat gens malament!

12/8/20

[#Recepta] @TheElementsH2O Peanut butter toast

Aquí us deixo una altra torrada que també està molt de moda i que és molt sana, tot i que això si, força calòrica. Després us ho explico amb més detall ;)


Ara anem a veure com fer-la!

10/8/20

[#Viatge] Schnitzelwirt

No es pot viatjar a Viena i no tastar el seu plat estrella, el Wiener Scnitzel i per fer-ho, com sempre vam buscar per Internet els millors restaurants on menjar-lo!



Després de varies opinions i ressenyes vam optar per un restaurant més "rudimentari" però amb un preu molt econòmic i un plat generós. Es deia Schnitzelwirt.