24/8/20
[#Vi] 5 Finques @Perelada
Ja hi tornem amb un vinet ! Mentre no posem al dia tots els vins que hem anat provant últimament, seguirem amb un dels últims, el vi negre "5 Finques" de Vins i Caves Peralada.
Tags:
5 Finques,
cabernet franc,
cabernet sauvignon,
Celler Peralada,
garnatxa,
Girona,
merlot,
monastrell,
Peralada,
samsó,
syrah,
vi,
vi negre
21/8/20
[#Producte] Foie Gras d'ànec
Com he dit altres vegades, a casa ens agrada molt l'ànec, ja sigui el magret, el pernil, el confit i com no el foie.
De foie no en mengem sovint ja que és precisament lo més car de l'ànec. Però en aquesta ocasió us volia parlar del foie gras sencer d'ànec Vidal que ens van dur els meus pares del seu viatge a Rocamadour.
De foie no en mengem sovint ja que és precisament lo més car de l'ànec. Però en aquesta ocasió us volia parlar del foie gras sencer d'ànec Vidal que ens van dur els meus pares del seu viatge a Rocamadour.
19/8/20
[#Producte] Conserves de peix de Portugal; Briosa Gourmet
Quan els meus pares van anar a Portugal, concretament a Lisboa, ens van dur algun souvenir i ells ja saben que el que ens agrada més és la gastronomia, així que ens van regalar un lot de conserves de peix de Briosa Gourmet.
17/8/20
[#Recepta] Croquetes de formatge blau i nous
A casa ens encanten les croquetes, de tots els gustos que hi ha, bé, potser tenim algunes preferències, sobretot si porten formatge o foie però les de pollastre de tota la vida són boníssimes també oi?
Jo recordo les que feia la meva àvia de rostit de pollastre amb una beixamel excel·lent i una textura de croqueta fantàstica, melosa amb tot el pollastre esfilagarsat i amb un gust impressionant, com les seves mai n'he tornat a menjar :(
Però a falta de les seves us deixo amb unes que he fet per primera vegada i que no han quedat gens malament!
14/8/20
[#Restaurants] Charito Bar
A Figueres gairebé tothom a la seva vida ha fet un Charito! I què vol dir això? Doncs vol dir anar al Charito Bar i demanar algun dels seus entrepans.
Tags:
bacon,
carn,
carns,
ceba,
cuina,
Figueres,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
hamburguesa,
maionesa,
pa,
patata,
patates,
porc,
restaurant,
restaurants,
tomàquet
10/8/20
[#Viatge] Schnitzelwirt
No es pot viatjar a Viena i no tastar el seu plat estrella, el Wiener Scnitzel i per fer-ho, com sempre vam buscar per Internet els millors restaurants on menjar-lo!
Després de varies opinions i ressenyes vam optar per un restaurant més "rudimentari" però amb un preu molt econòmic i un plat generós. Es deia Schnitzelwirt.
Tags:
carn,
carns,
cervesa,
cervesa rossa,
cuina,
empanada,
gastronomia,
gastronomy,
llimona,
llimonada,
porc,
restaurant,
restaurants,
vacances,
viena,
wiener schnitzel
Suscribirse a:
Entradas (Atom)