14/8/20

[#Restaurants] Charito Bar

A Figueres gairebé tothom a la seva vida ha fet un Charito! I què vol dir això? Doncs vol dir anar al Charito Bar i demanar algun dels seus entrepans.

La llista és ben llarga, tenen des d'entrepans freds, fins a calents fets amb barreta i fins i tot torrades de pa de pagès amb pinxos, botifarra o altres carns.



Els entrepans poden anar acompanyats amb patates fregides on tens diferents salses a triar per posar, des de la més picant que puguis trobar fins a més suaus com la de iogurt, passant per la brava, la tàrtara, l'andalusa, entre moltes altres.


Nosaltres vam demanar l'entrepà que porta el nom de local, el Charito.



Aquest consisteix en una barreta calenta amb una hamburguesa, bacon, formatge, enciam, tomàquet, maionesa i patates fregides coronades amb tantes salses com vulguis!



Jo vaig optar per dues salses suau, l'andalusa, que la dona ens va recomanar i que la vaig trobar molt bona i la de pollastre també bona i suau.



La meva parella, en canvi, va optar per una més forta, amb trossos de ceba, que picava força.


L'entrepà ens va agradar, la combinació de tots els ingredients amb les salses el van fer molt gustós. La barreta de pa era llarga i l'hamburguesa estava bona, un entrepà contundent.



El preu de l'entrepà està molt bé, per 5'80 euros tens un entrepà molt complert i molt saborós, amb les patates ja incloses.



Abans tenien un camió on servien els entrepans de nit i a la matinada, ja que el seu horari és de 18 h a dues de la nit. I ara estan ubicats als cines de Figueres, amb taules i cadires per menjar a dins el seu local, a la seva terrassa o a l'espai dels cines. Tenen molt de lloc.



El personal que ens va atendre era agradable, ens va deixar tastar diferents salses per ajudar-nos a decidir quines voliem per acompanyar les patates. Vam fer servei per emportar i ens ho va empaquetar tot molt bé.



És a dir que ens va quedar una bona sensació tant pel tracte com per l'entrepà :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario