10/8/20

[#Viatge] Schnitzelwirt

No es pot viatjar a Viena i no tastar el seu plat estrella, el Wiener Scnitzel i per fer-ho, com sempre vam buscar per Internet els millors restaurants on menjar-lo!



Després de varies opinions i ressenyes vam optar per un restaurant més "rudimentari" però amb un preu molt econòmic i un plat generós. Es deia Schnitzelwirt.



Es tracta d'un restaurant un xic apartat del centre, però caminant s'hi arriba bé. Es tracta d'un restaurant amb diferents menjadors, molt rústic, amb taules i cadires de fusta.



No és massa turístic, tot i que gràcies a fama que té si busques és més conegut.



El dia que hi vam anar nosaltres, les taules de fora estaven ocupades, de fet eren les millors, ja que el local per dins deixa molt que desitjar.



El servei no és massa amable, potser amb els turistes, ja que hi havia taules de vienesos i el tracte semblava diferent.



A mi la impressió al entrar no em va acabar de fer el pes però si que el plat de schnitzel s'havia de provar. Així que com que ja hi erem, ens van dirigir a una taula, amb un no massa bon anglès i vam triar el seu plat mític, una llimonada i una cervesa ben freda, ja que feia una calor...



Les sales no tenien aire condicionat, així que menjar aquells plats guisats i contundents amb la calor que hi feia no venia massa de gust, nosaltres com que teniem en ment l'schnitzel ja no vam valorar altres opcions.

Quan ens van servir el plat era generós, amb dos filets ben prims de bistec de porc ben empanat i fregit, gens oliós.



La carn era ben tendra i ens va entrar molt bé, la veritat és que ens va agradar.

El preu de cada plat per 2 filets era de 7'80 euros, mol barat, sobretot si ho compares amb altres llocs més turístics.
Si no sou de menjar molt fins i tot en podeu menjar dues persones, fent un filet cada un.



La gerra de cervesa de 0'5l, una Krüger en aquest cas, costava 3'80 euros i la meva llimonada de 1/4l. 1'70, però no era massa bona.


Vam dinar ràpid, ja que teniem gana, vam pagar i vam marxar xino xano cap al centre per seguir visitant Viena i poder fer un gelat, que ens haviem saltat les postres ;)

Això si, porteu efectiu ja que no accepten pagaments amb targeta.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials FacebookTwitterInstagram 
T'hi espero!








No hay comentarios:

Publicar un comentario