12/8/20

[#Recepta] @TheElementsH2O Peanut butter toast

Aquí us deixo una altra torrada que també està molt de moda i que és molt sana, tot i que això si, força calòrica. Després us ho explico amb més detall ;)


Ara anem a veure com fer-la!
Peanut butter toast

Ingredients:

Elaboració:

En primer lloc agafem la llesca de pa i la torrem.
Afegim una capa de crema de cacauet i un plàtan tallat a rodelles.


Consells de degustació:

Jo he fet servir una crema de cacauet sense sucre i elaborada a partir de cacauets torrats.
M'agrada especialment aquesta casa, The Elements Food, ja que la seva crema és 100% natural, sense sucres afegits, ni colorants ni conservants. A més és apte per a vegans.


Valor nutricional:

La crema de cacauet aporta una gran quantitat de proteïnes, greixos monoinsaturats saludables, minerals, com el magnesi, el fòsfor, el potassi, el ferro, el calci, el iode, zinc, vitamines (A, B1, B2, B5, B12; C, D, E i K), antioxidants i fibres essencials per a la salut.

A més té moltes propietats saciants, cosa que beneficia a persones que tinguin molta gana, retrassant la següent ingesta.

Amb tot això podriem dir que és una torrada ideal per a aquells que fan esport, ja que els ajuda a recuperar i regenerar els músculs i fibres musculars, però també per a persones sanes que es vulguin cuidar ja que ens aporta energia de forma saludable.


Consells de degustació:

Jo hi he posat plàtan, que és la fruita més habitual, tot i que amb nibs de cacau també combina bé i queda més lleuger.

Maridatge:

Amb una kombucha fresqueta, una beguda fermentada sana hi aniria molt bé :)Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario