7/1/19

[#Cracovia] Karmello Chocolatier

Karmello Chocolatier em va encantar! Es tracta de botigues especialitzades amb la venta de xocolates i en tenen repartides per tot Polònia. A Cracòvia en tenen varies i una d'elles queia prop del nostre hotel, així que no ens la podíem perdre per res del món.


Vam anar-hi a esmorzar, tenen un pack que inclou una tassa de xocolata a triar entre de llet o negre, amb un croissant acompanyat de xocolata també a triar entre negre o de llet o blanca. Justament aquell dia de la negre no en disposaven, així que vam optar per la de llet i mare meva, quina delícia!

5/1/19

[#Restaurant] @llevatapsgirona Menú Festival

Feia temps que volíem anar a aquest restaurant, el Llevataps. Ja des que un dia passejant per Girona, feia poc que l'havien obert, i ens vam fixar en la seva carta i el seu menú degustació. I més tard, quan va participar al programa de cuina "Joc de cartes", amb en Marc Ribas, ja vam dir ara si!

I ha anat passant el temps però a al fi i hem anat a degustar el seu Menú Festival Tardor-Hivern 2018.

El local està situat al Barri Vell de Girona, a la Plaça de l'Oli,  i ofereixen una cuina de proximitat amb un toc de creativitat.


L'espai és modern i desenfadat però acollidor, disposen també d'un menjador privat per a grups, un amb barra oberta i un amb vistes al carrer Cort Reial.

4/1/19

.@LizarranBar Lizarran Figueres

Quan van obrir Lizarran a Figueres va tenir molt d'èxit. Ja des de primera hora del matí la gent hi anava a esmorzar, ja que feien molt bones promocions, al migdia a fer unes tapes i al vespre uns pinxos. A tot hora hi havia gent.

Ara és veritat que tot i que potser és més turístic, encara manté públic figuerenc.

Nosaltres hi vam anar a dinar per veure què tal era.

Estàvem dividits entre fer pintxos, tapes o l'hamburguesa i al final vam demanar una tapa per partir-nos i una hamburguesa cada un.

La tapa que vam fer eren raves de calamar amb un allioli suau.


2/1/19

[#Restaurants] Restaurant El Pou

El Restaurant El Pou de Girona està situat en una masia antiga de Santa Eugènia molt a prop des polígons comercials del sud de la ciutat i del centre comercial Espai Gironès.

L'espai és maco, amb menjadors amb paret de pedra, però amb taules un pèl justes, sobretot si sou colla.

Disposen de menú diari i de temporada a 23'95, tot i que nosaltres al anar-hi per Fires, mala idea, vam tenir-ne un de menys complert per 24'95 euros.

Alguns dels plats com a primer tenien suplement, i si volies algun plat de segon com el caneló o l'arròs també hi havies d'afegir els 2'5 euros de més, així que vam optar per altres propostes del menú de Fires.

Per picar, gentilesa de la casa, et porten unes patates braves, que piquen massa.


28/12/18

Autentic Bombons Belgas crea una capsa de bombons solidària

Autentic Bombons Belgas ha creat una caixa solidària per ajudar a recaptar diners per l'Associació Oncolliga.


L'Alyona és la mestra xocolatera que s'encarrega d'elaborar cada dia els bombons que ompliran aquesta capsa de disseny creada per la seva neboda. Un total de quinze bombons, de trufa, fets amb la recepta del sogre, de cafè, de ratafia, de llima o el de melmelada de les primeres roses que recull la mare de l'artesana, que es venen a un preu de 18 euros, dels quals 2'5 euros són per la Fundació Catalana d'ajuda al malalt de càncer.

19/12/18

[#Cracòvia] Tiffany Ice Cream

Els que m'aneu seguint ja haureu vist que a Cracòvia es mengen molts de gelats i hi ha llocs on els fan artesanalment i estan de vici.


Un d'aquests llocs és el Tiffany Ice Cream, recomanat per la guia i per Trip Advisor, amb molt bona puntuació. I la veritat és que no ens va decebre.

17/12/18

[#Restaurants] @HotelSpaTerraza i el seu Menú Suquet de Peix

Avui us parlaré del restaurant de l'Hotel Spa Terraza de Roses, La Cuina d'en Norat.

Un restaurant ubicat a l'entrada del passeig que va de Roses a Santa Margarita. Es tracta d'un espai molt acollidor, amb vistes davant del mar i amb un servei impecable.


La cuina que hi fan és tradicional però amb pinzellades creatives. Concretament nosaltres hi vam anar per degustar el Menú del Suquet de Peix i ens va agradar molt.