19/12/18

[#Cracòvia] Tiffany Ice Cream

Els que m'aneu seguint ja haureu vist que a Cracòvia es mengen molts de gelats i hi ha llocs on els fan artesanalment i estan de vici.


Un d'aquests llocs és el Tiffany Ice Cream, recomanat per la guia i per Trip Advisor, amb molt bona puntuació. I la veritat és que no ens va decebre.



Es tracta d'una gelateria petita situada al centre i regentada per un turc. Fa pocs gustos però alguns d'originals com el gelat de pipa, de té matxa, de remolatxa, de safrà i altres més tradicionals com de xocolata, nata, coco o plàtan, entre altres

Nosaltres vam tastar el de plàtan i xocolata, semblava ben bé que menjaves plàtan congelat, com hauria de ser. I la xocolata molt bona també.


El de sorbet de llimona era molt refrescant i amb un gust deliciós i amb el punt just d'àcid. Feia temps que no tastava un sorbet així de bo.

La textura del gelat és perfecte i la cremositat i gust també. La única pega era la base del gelat, que era d'aquell tipus de galeta més senzilla.

El preu són 4 zl cada bola, tan si agafes terrina com cucurutxo, que vindria a ser 1 euro cada bola. Una relació qualitat-preu excel·lent.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario