28/12/18

Autentic Bombons Belgas crea una capsa de bombons solidària

Autentic Bombons Belgas ha creat una caixa solidària per ajudar a recaptar diners per l'Associació Oncolliga.


L'Alyona és la mestra xocolatera que s'encarrega d'elaborar cada dia els bombons que ompliran aquesta capsa de disseny creada per la seva neboda. Un total de quinze bombons, de trufa, fets amb la recepta del sogre, de cafè, de ratafia, de llima o el de melmelada de les primeres roses que recull la mare de l'artesana, que es venen a un preu de 18 euros, dels quals 2'5 euros són per la Fundació Catalana d'ajuda al malalt de càncer.Nosaltres vam anar a la presentació de la caixa de bombons i us diré que és fantàstica, i no només perquè els bombons que elaboren són una delícia, fets amb una xocolata belga excel·lent, concretament la Callebaut, sinó perquè al darrera de tot, hi ha unes gran persones.


Així que us animo a comprar aquesta caixa de bombons i endolcir la vida a qui la regalis, a la vegada que està col.laborant amb l'Associació.


Teniu temps de comprar-los des d'ara i fins a Pasqua, s'han creat 600 caixes solidàries per a l'ocasió.


I perquè pugueu conèixer com fan aquestes exquisitats, hem tingut el privilegi d'anar al seu obrador mentre els elaborava i us ho explicaré tot en un altre post!Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario