7/1/19

[#Cracovia] Karmello Chocolatier

Karmello Chocolatier em va encantar! Es tracta de botigues especialitzades amb la venta de xocolates i en tenen repartides per tot Polònia. A Cracòvia en tenen varies i una d'elles queia prop del nostre hotel, així que no ens la podíem perdre per res del món.


Vam anar-hi a esmorzar, tenen un pack que inclou una tassa de xocolata a triar entre de llet o negre, amb un croissant acompanyat de xocolata també a triar entre negre o de llet o blanca. Justament aquell dia de la negre no en disposaven, així que vam optar per la de llet i mare meva, quina delícia!



La xocolata a la tassa és una meravella, de gust potent, és ben bé xocolata desfeta tal qual, amb un gust boníssim i una textura perfecta.


I la que acompanya el croissant, més espessa era exquisida, semblaven bombons desfets, amb un gust intens i a la vegada fi, amb retrogust d'aquell que persisteix.


Vam gaudir tant sucant el croissant a la xocolata espessa i bevent la tassa de xocolata que tornaríem a Cracòvia només per repetir l'experiència.


Ah, i a més el preu molt econòmic, per 8'99 zl., que venen a ser uns dos euros i poc. Els dos esmorzars ens van costar concretament 23'98 zl. I són els diners que he pagat més a gust, encara puc recordar aquell moment mentre escric aquest post...


Amb un servei amable, un espai acollidor, petit això si i una immillorable relació qualitat-preu.


Abans de marxar vam comprar-ne per dur als pares perquè la puguin desfer i delectar-se amb el plaer de la xocolata i també una caixa dels seus bombons, macos per fora i bons per dins ;)

Us ho ensenyaré en algun altre post!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario