17/12/18

[#Restaurants] @HotelSpaTerraza i el seu Menú Suquet de Peix

Avui us parlaré del restaurant de l'Hotel Spa Terraza de Roses, La Cuina d'en Norat.

Un restaurant ubicat a l'entrada del passeig que va de Roses a Santa Margarita. Es tracta d'un espai molt acollidor, amb vistes davant del mar i amb un servei impecable.


La cuina que hi fan és tradicional però amb pinzellades creatives. Concretament nosaltres hi vam anar per degustar el Menú del Suquet de Peix i ens va agradar molt.



Només d'arribar ja ens van acomodar a la nostra taula i ens van servir una copa de cava ben fresquet amb els aperitius, que eren:

- Ametlles al curry



- Olives farcides d'anxova



- Morro de porc caramel·litzat: molt original, no l'havia tastat mai així



- Seitons en vinagre


- Anxoves de Roses





- Pernil ibèric


Tot servit amb un pa de coca sucat amb tomàquet i oli.



- Calamars a la romana



- Croquetes de pollastre




Per maridar el menú, aigua amb gas i un vi blanc de la D.O. Empordà;


Un Sauvignon blanc


El suquet de peix que ens van servir era el tradicional, amb trossos de patata, rap i gambes.


Molt ben elaborat, amb un gust de mar potent i una salseta d'aquelles que et fan sucar pa.


Vam tornar el plat ben net ;)


I per postres, poma al forn amb gelat de canyella.


Unes postres originals, ens van agradar molt i passaven molt bé.


I ja com a colofó final uns petits fours amb un vaset de garnatxa i un bon cafè!


Un bon menú amb molt correcte relació qualitat-preu.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario