Avui us parlaré del restaurant de l'Hotel Spa Terraza de Roses, La Cuina d'en Norat.
Un restaurant ubicat a l'entrada del passeig que va de Roses a Santa Margarita. Es tracta d'un espai molt acollidor, amb vistes davant del mar i amb un servei impecable.
La cuina que hi fan és tradicional però amb pinzellades creatives. Concretament nosaltres hi vam anar per degustar el Menú del Suquet de Peix i ens va agradar molt.
Només d'arribar ja ens van acomodar a la nostra taula i ens van servir una copa de cava ben fresquet amb els aperitius, que eren:
- Ametlles al curry
- Olives farcides d'anxova
- Morro de porc caramel·litzat: molt original, no l'havia tastat mai així
- Seitons en vinagre
- Anxoves de Roses
- Pernil ibèric
Tot servit amb un pa de coca sucat amb tomàquet i oli.
- Calamars a la romana
- Croquetes de pollastre
Per maridar el menú, aigua amb gas i un vi blanc de la D.O. Empordà;
Un Sauvignon blanc
El suquet de peix que ens van servir era el tradicional, amb trossos de patata, rap i gambes.
Molt ben elaborat, amb un gust de mar potent i una salseta d'aquelles que et fan sucar pa.
Vam tornar el plat ben net ;)
I per postres, poma al forn amb gelat de canyella.
Unes postres originals, ens van agradar molt i passaven molt bé.
I ja com a colofó final uns petits fours amb un vaset de garnatxa i un bon cafè!
Un bon menú amb molt correcte relació qualitat-preu.
Un restaurant ubicat a l'entrada del passeig que va de Roses a Santa Margarita. Es tracta d'un espai molt acollidor, amb vistes davant del mar i amb un servei impecable.
La cuina que hi fan és tradicional però amb pinzellades creatives. Concretament nosaltres hi vam anar per degustar el Menú del Suquet de Peix i ens va agradar molt.
Només d'arribar ja ens van acomodar a la nostra taula i ens van servir una copa de cava ben fresquet amb els aperitius, que eren:
- Ametlles al curry
- Olives farcides d'anxova
- Morro de porc caramel·litzat: molt original, no l'havia tastat mai així
- Seitons en vinagre
- Anxoves de Roses
- Pernil ibèric
Tot servit amb un pa de coca sucat amb tomàquet i oli.
- Calamars a la romana
- Croquetes de pollastre
Per maridar el menú, aigua amb gas i un vi blanc de la D.O. Empordà;
Un Sauvignon blanc
El suquet de peix que ens van servir era el tradicional, amb trossos de patata, rap i gambes.
Molt ben elaborat, amb un gust de mar potent i una salseta d'aquelles que et fan sucar pa.
Vam tornar el plat ben net ;)
I per postres, poma al forn amb gelat de canyella.
Unes postres originals, ens van agradar molt i passaven molt bé.
I ja com a colofó final uns petits fours amb un vaset de garnatxa i un bon cafè!
Un bon menú amb molt correcte relació qualitat-preu.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario