El Restaurant El Pou de Girona està situat en una masia antiga de Santa Eugènia molt a prop des polígons comercials del sud de la ciutat i del centre comercial Espai Gironès.
L'espai és maco, amb menjadors amb paret de pedra, però amb taules un pèl justes, sobretot si sou colla.
Disposen de menú diari i de temporada a 23'95, tot i que nosaltres al anar-hi per Fires, mala idea, vam tenir-ne un de menys complert per 24'95 euros.
Alguns dels plats com a primer tenien suplement, i si volies algun plat de segon com el caneló o l'arròs també hi havies d'afegir els 2'5 euros de més, així que vam optar per altres propostes del menú de Fires.
Per picar, gentilesa de la casa, et porten unes patates braves, que piquen massa.
Jo de primer vaig agafar el gratinat d'albergínia amb pernil i gambetes.
Per mi una mala presentació del plat i tampoc em va saber agradar, ni de gust ni de contingut. Em vaig equivocar en la tria d'aquest plat.
De segon un entrecot a la brasa amb verduretes i salsa Roquefort.
L'entrecot el vaig demanar al punt, però me'l van servir massa cru i fred, cosa que podia haver reclamat però no ho vaig fer i el vaig anar sucant a la salsa de Roquefort que em van dur sense jo demanar-la.
Les verdures estaven correctes, amb molt de romaní, massa pel meu gust.
Lo millor d'aquest restaurant és el pa de coca, que te'l serveixen calent i és un pa amb la molla flonja però la crosta cruixent.
També les postres em van agradar, jo vaig triar un tiramisú, que segons ells és l'autèntic, i em va semblar bo, no és dels millors que he tastat, però no estava malament.
El presenten amb 3 capes de melindro sucats amb cafè i crema de mascarpone entremig i cacau en pols al cim.
El personal en aquest restaurant un xic despistadillu i la dona que pren nota no li sobre gens d'amabilitat.
No us el recomano, ni per menjar ni per servei, ni relació qualitat-preu.
L'espai és maco, amb menjadors amb paret de pedra, però amb taules un pèl justes, sobretot si sou colla.
Disposen de menú diari i de temporada a 23'95, tot i que nosaltres al anar-hi per Fires, mala idea, vam tenir-ne un de menys complert per 24'95 euros.
Alguns dels plats com a primer tenien suplement, i si volies algun plat de segon com el caneló o l'arròs també hi havies d'afegir els 2'5 euros de més, així que vam optar per altres propostes del menú de Fires.
Per picar, gentilesa de la casa, et porten unes patates braves, que piquen massa.
Jo de primer vaig agafar el gratinat d'albergínia amb pernil i gambetes.
Per mi una mala presentació del plat i tampoc em va saber agradar, ni de gust ni de contingut. Em vaig equivocar en la tria d'aquest plat.
De segon un entrecot a la brasa amb verduretes i salsa Roquefort.
L'entrecot el vaig demanar al punt, però me'l van servir massa cru i fred, cosa que podia haver reclamat però no ho vaig fer i el vaig anar sucant a la salsa de Roquefort que em van dur sense jo demanar-la.
Les verdures estaven correctes, amb molt de romaní, massa pel meu gust.
Lo millor d'aquest restaurant és el pa de coca, que te'l serveixen calent i és un pa amb la molla flonja però la crosta cruixent.
També les postres em van agradar, jo vaig triar un tiramisú, que segons ells és l'autèntic, i em va semblar bo, no és dels millors que he tastat, però no estava malament.
El presenten amb 3 capes de melindro sucats amb cafè i crema de mascarpone entremig i cacau en pols al cim.
El personal en aquest restaurant un xic despistadillu i la dona que pren nota no li sobre gens d'amabilitat.
No us el recomano, ni per menjar ni per servei, ni relació qualitat-preu.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario