5/4/17
.@Lagritta Pizzeria La Gritta
Tags:
cadaqués,
crema catalana,
formatge,
gambes,
marisc,
menú,
mozzarella,
oli,
orenga,
pa,
peix,
pizza,
restaurant,
restaurants,
Roquefort,
sopa,
tomàquet,
vi,
vi negre
3/4/17
Showcooking amb l'Avia Remei i degustació de platets de conill
Dissabte passat, dins les activitats de la Fira del Conill de Vilafant es va fer una demostració de cuina amb la coneguda i estimada per tothom, l'Àvia Remei. Una dona enèrgica i amb empenta i sobretot una gran cuinera on ens va explicar alguns trucs de cuina mentre ens mostrava els diferents platillos que havia cuinat. Tots ells fets amb carn de conill, una carn excel.lent i magre, vam poder tastar diferents formes de preparació;
Conill amb samfaina; aquest és una preparació que potser hem vist més sovint
Conill amb samfaina; aquest és una preparació que potser hem vist més sovint
Tags:
all i oli,
cargols,
carn,
carns,
ceba,
conill,
cuina,
fira del conill,
gastronomia,
gastronomy,
pebrot,
porc,
samfaina,
tast,
tomàquet,
verdura,
vilafant
31/3/17
29/3/17
[#Vi] Look @AvgvstvsForvm
Aquesta setmana hem provat el vi tarragoní Look.
Es tracta d'un vi blanc del Celler Avgvstvs Forvm, un celler tarragoní dins la D.O. Penedès, amb origen als anys 80 i que té les seves vinyes molt a prop del mar i just al bell mig de la Via Augusta, fet que dóna nom al seu celler.
Es tracta d'un vi blanc del Celler Avgvstvs Forvm, un celler tarragoní dins la D.O. Penedès, amb origen als anys 80 i que té les seves vinyes molt a prop del mar i just al bell mig de la Via Augusta, fet que dóna nom al seu celler.
27/3/17
.@EHAEmporda Cuiners a l'Aula
Divendres passat vaig tenir la ocasió d'assistir a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà per tastar el menú elaborat per la xef Iolanda Bustos, la qual va dirigir durant un matí l'aula pràctica a la cuina d'aplicació.
El menú va ser elaborat al restaurant d'aplicació pels alumnes de l'escola sota la direcció de Iolanda Bustos, del Restaurant La Calèndula (Regencós).
El menú va ser elaborat al restaurant d'aplicació pels alumnes de l'escola sota la direcció de Iolanda Bustos, del Restaurant La Calèndula (Regencós).
Tags:
Alt Empordà,
amanida,
celler,
D.O. Empordà,
Figueres,
garnatxa,
Iolanda Bustos,
La Calèndula,
La Vinyeta,
menú,
oli,
pastanaga,
peix,
restaurant,
restaurants,
verdura,
vi,
vi blanc,
vi dolç,
vi negre
22/3/17
.@doubletree Vespre de pinxos al Double Tree by Hilton Girona
Al restaurant Sargantana ubicat dins l'Hotel Double Tree by Hilton a Girona cada divendres hi podem trobar una barra amb diferents pinxos. El tasta'm que en diuen ells, que consta de 3 pinxos i una copa de vi per 5 euros.
De pinxos en trobem de dos tipus, els gurmet, que són els que tenen el pal llarg, i els normals, que van amb un pal curt.
De pinxos en trobem de dos tipus, els gurmet, que són els que tenen el pal llarg, i els normals, que van amb un pal curt.
Tags:
Alt Empordà,
carn,
carns,
cuina,
D.O. Empordà,
foie,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
hotel,
pa,
pintxo,
porc,
restaurant,
restaurants,
vedella,
vi,
vi blanc,
vi negre
20/3/17
Restaurant Can Quim
El Restaurant Can Quim de Vilafant, molt conegut a Figueres, a finals de l'any passat va canviar la gerència. Continuen fent cuina tradicional catalana amb menús entre setmana i de cap de setmana, tal com feien els antics amos.
El que si volen reivindicar són els esmorzars de forquilla com a nova proposta del restaurant. Nosaltres hem volgut conèixer aquesta novetat així que aquest passar diumenge varem entaular-nos a veure que ens oferien.
El que si volen reivindicar són els esmorzars de forquilla com a nova proposta del restaurant. Nosaltres hem volgut conèixer aquesta novetat així que aquest passar diumenge varem entaular-nos a veure que ens oferien.
17/3/17
21a Fira del Conill i Artesania de Vilafant
El concurs està compost per dues fases, una eliminatòria d'elaboració d'un plat fred on l'ingredient imprescindible ha de ser el conill escabetxat. I l'altra, com a final, elaboració d'un plat calent on l'ingredient principal proteínic sigui el conill.
Us deixo amb el programa de la Fira!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Suscribirse a:
Entradas (Atom)