22/3/17

.@doubletree Vespre de pinxos al Double Tree by Hilton Girona

Al restaurant Sargantana ubicat dins l'Hotel Double Tree by Hilton a Girona cada divendres hi podem trobar una barra amb diferents pinxos. El tasta'm que en diuen ells, que consta de 3 pinxos i una copa de vi per 5 euros.


De pinxos en trobem de dos tipus, els gurmet, que són els que tenen el pal llarg, i els normals, que van amb un pal curt.


La varietat no està gens malament, com a gurmet trobem: salmó i cranc, filet de vedella amb foie, presa de porc ibèric amb formatge fos, ous farcits, rulo de cabra amb nabius i brots verds o lluç amb verduretes i com a pinxos més normals: xistorra, ensaladilla russa amb caviar, pebrots del piquillo farcits de bacallà i bombes.


Aquests són els que tenien el divendres que hi vam anar nosaltres però també en fan amb seitó amb base d'escalivada o bunyols de bacallà amb salsa tàrtara, en funció del dia en fan uns o altres.


La veritat és que començar un divendres al vespre fent uns pinxos al Hilton és un bon inici de cap de setmana. Aquests petits moments de gaudir són tot el que ens durem a la vida, així doncs fem que en tinguem forces no?

Doncs vam fer una copeta de vi blanc servidora, concretament un Jardins Blanc 2015, de Peralada, i vi negre, el Jardins Negre 2015, la meva parella. Dos vins molt interessants per la seva relació qualitat-preu.


El Jardins Blanc servit fresc, és golós i potent, és un vi que m'agrada.


Els vam acompanyar amb cinc pinxos cada un, comencem pels gurmet:

- Filet de vedella amb foie i un xip de iuca: boníssim aquest, on hi hagi foie...


- Presa de porc ibèric amb formatge fos: un tall generós de carn i ben combinat amb el formatge fos


- Rulo de cabra amb nabius i brots verds: excel·lent combinació del formatge amb els nabius


I ara els no tan gurmets, però no per això menys bons:

- Ensaladilla russa amb caviar: aquest va ser el que menys em va agradar, tot i que l'ensaladilla russa em sol agradar molt


- Bomba: aquest em va sorprendre molt agradablement, un bon arrebossat i farciment, li faltava un toc de picant però era una bola bona i generosa.


El servei era molt amable i atent, tant la noia de la recepció com el noi que ens va posar el vi i escalfar i servir els pinxos.

Una proposta molt bona per passar el vespre de divendres en un ambient diàfan tot xerrant, fent un mos amb un bon vi i una immillorable companyia, s'ha de dir tot.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario