20/3/17

Restaurant Can Quim

El Restaurant Can Quim de Vilafant, molt conegut a Figueres, a finals de l'any passat va canviar la gerència. Continuen fent cuina tradicional catalana amb menús entre setmana i de cap de setmana, tal com feien els antics amos.


El que si volen reivindicar són els esmorzars de forquilla com a nova proposta del restaurant. Nosaltres hem volgut conèixer aquesta novetat així que aquest passar diumenge varem entaular-nos a veure que ens oferien.


Les opcions que ofereixen són carn a la brasa, com ara bistec, llom, botifarra o salsitxes, acompanyada d'una torrada o patates fregides o un plat guisat que aquell dia era o pota i tripa o mandonguilles.

Ens agraden molt les mandonguilles i ens va dir que eren artesanes amb un bon sofregit de ceba, sense tomàquet com les altres més típiques. Vam quedar decidits i la veritat és que quan ens les va servir no feien massa bona pinta pel color que tenien, molt fosques, però en canvi les vam trobar molt bones. Una carn magre i ben condimentada i amb rere fons d'un sofregit potent. De quantitat bé, dotze unitats.


Servides amb llesques d'un pa acabat de tallar, cruixent i bo.


A l'esmorzar de forquilla hi entra una beguda i un cafè. Així que vam optar per una cervesa la meva parella i jo una nova beguda de llimona de la marca comercial més famosa de cola.


Em va agradar poder-la tastar, la veritat és que desconeixia que existís. La pega és que és de 200 ml l'envàs, així que trobo que no és una bona opció pel bar, ja que la gent vol aquelles ampolles més grans que fan ara i la gent demana perquè saps que et satisfaran la set.


Doncs bé, per acabar, un cafè sol i un cafè amb llet per una servidora.


Tot molt bé, les mandonguilles molt bones i el pa també. Però la nostra sorpresa al pagar, més que sorpresa desengany per dir-ho d'alguna manera ja que parlant de que si fa poc que estem aquí, que si volem que la gent ens conegui, que si tal i qual i ens cobra l'esmorzar que val 7 euros a 7'20. No sé si els 0'20 cèntims són de la cervesa de la meva parella que no entrava dins el pac d'esmorzar de forquilla o bé el meu cafè amb llet, però trobo ridícul que et cobrin set amb vint. No és per l'import perquè a ningú li ve de 0'20 cèntims però si vols guanyar clients i que es generi un boca a boca has de quedar bé amb la gent i amb un petit detall així marxes amb un regust de boca que no és el que t'havia quedat.


Hi ha restaurants que ofereixen esmorzars de forquilla amb torrades, fusta d'embotits, vi i cafè per uns sis euros. Nosaltres vam venir express, ja que el restaurant no es troba en un lloc de pas, vam pagar 7'20 i no en teniem queixa fins que compares i tot pels 0'20 euros que et fan pensar...

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario