Em fa molta il·lusió escriure aquest post parlant d'aquest restaurant ja que des que vaig veure que es posaven al capdavant l'equip d'en Xavier Sagristà i Toni Gerez vaig pensar que arribarien lluny. Ells ja formaven part de l'equip del Bulli i posteriorment van dirigir l'Hotel Mas Pau, on van rebre una estrella Michelin.
Ara tenim el privilegi de poder gaudir altra vegada de la cuina d'en Xavier Sagristà, que fa una reinterpretació de la cuina tradicional però de forma creativa i amb productes de proximitat. I amb en Toni Gerez com a cap de sala, sommelier i al capdavant de l'excel·lent carro de formatges.
Amb aquest tàndem al capdavant era d'esperar que hagin aconseguit una estrella Michelin (Guia 2018).
El restaurant, situat a la Torre del magnífic Castell de Peralada, ha estat remodelat per l'equip de Sandra Torruella, una reconeguda interiorista que la veritat és que ha aconseguit un menjador elegant, modern, sofisticat i acollidor.
Només d'entrar al restaurant ja et topes amb la seva gran bodega dotada d'una gran varietat i amb una bona benvinguda per part d'en Toni.
Una vegada a taula, ens decantem pel Menú Degustació.
Abans però brindem amb una copeta de cava, que ens van oferir molt amablement.
Iniciem el menú amb un tast de diferents olis i diverses sals.
Ara tenim el privilegi de poder gaudir altra vegada de la cuina d'en Xavier Sagristà, que fa una reinterpretació de la cuina tradicional però de forma creativa i amb productes de proximitat. I amb en Toni Gerez com a cap de sala, sommelier i al capdavant de l'excel·lent carro de formatges.
Amb aquest tàndem al capdavant era d'esperar que hagin aconseguit una estrella Michelin (Guia 2018).
El restaurant, situat a la Torre del magnífic Castell de Peralada, ha estat remodelat per l'equip de Sandra Torruella, una reconeguda interiorista que la veritat és que ha aconseguit un menjador elegant, modern, sofisticat i acollidor.
Només d'entrar al restaurant ja et topes amb la seva gran bodega dotada d'una gran varietat i amb una bona benvinguda per part d'en Toni.
Una vegada a taula, ens decantem pel Menú Degustació.
Abans però brindem amb una copeta de cava, que ens van oferir molt amablement.
Iniciem el menú amb un tast de diferents olis i diverses sals.