24/1/18

.@AHTRG_ Girona 10

Aquest proper cap de setmana, concretament ja des del divendres dia 26,  i tot dissabte 17 i diumenge 28 Girona es convertirà en aparador ple d'activitats al carrer, com mercats, concerts, entre altres esdeveniments i on la gastronomia hi serà present amb menús a 10 euros.


Diferents restaurants de la ciutat participen en aquesta proposta que omple la ciutat de gent. Restaurants coneguts, molts d'ells ben cèntrics perquè la gent pugui fer un bon dinar a un preu molt econòmic, 10 euros amb beguda inclosa. Si voleu fer una ullada de quins són els restaurants que hi participen aquí us deixo el llistat. Per a reservar ho podeu fer directament, aquest any no va per sorteig, així que ja sabeu trieu en funció del que més us agradi!

De fet hi ha per tots els gustos, tan hi ha restaurants de cuina casolana, com alguns de menjar japonès, altres amb cuina més moderna i també de vegetarians.

I si abans de l'àpat voleu fer un vermut també ofereixen promocions a deu 10 euros. Al igual que si us quedeu a sopar i voleu fer una copa després, també trobareu diferents cocktails interessants i al mateix preu.

Ja em direu la vostre experiència si hi aneu, jo ja us explicaré la meva ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario