31/1/18

Pizza d'escalivada amb formatge de cabra

Els que seguiu el meu bloc veure-ho que a casa ens agraden molt les pizzes. Tant ens agrada menjar-les en alguna pizzeria nova que descobrim o bé a la de sempre, com fer-les a casa.


En aquest cas us en presento una per aquells que vulguin una opció més sana, una pizza d'escalivada amb formatge de cabra.


Ingredients:

Elaboració:

Com que la base ja l'haurem fet una estona abans, ara ja només procedirem a afegir-hi els ingredients.

Comencem per estendre la salsa de tomàquet que haurem fet hidratant el tomàquet en pols de Mastomate amb una mica d'aigua en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.


A continuació incorporem l'escalivada tallada petita, el formatge de cabra desmenussat i el toc d'orenga final que tan bo hi fa.


Enfornem la pizza fins que el formatge es fongui.


Consells de degustació:

A la pizza com ja sabeu hi podem posar tot els que ens vingui de gust. Amb l'escalivada hi combina molt bé la tonyina o unes anxoves i olives negres.
Quan al formatge nosaltres hem optat pel de cabra ja que creiem que amb l'escalivada hi casa bé però si voleu gustos més forts un formatge blau tampoc hi queda malament.


Maridatge:

Podem menjar aquesta pizza amb un vi italià com ara un Moscat.


Valor nutricional:

La pizza serveix com a plat únic, ja que conté hidrats de carboni provinents de la base, una hortalissa de la salsa de tomàquet, carregada de licopè en aquest cas, uns substància molt bona per a mantenir-nos joves i greixos per part del formatge. A més a la nostra pizza al incorporar-hi escalivada la dotem d'una bona font de fibra, vitamines i minerals que estan presents a les verdures.

Per tant una pizza així de sana es pot consumir més sovint que una que porti embotits. Tot i això n'hem de vigilar les quantitats que en mengem, perquè que sigui amb verdura no vol dir que no engreixi.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario