Els diumenges sembla que és el dia típic de menjar pollastre a l'ast i més ara que estem avorrits a casa i sembla que sortir a buscar el pollastre i anar a casa a menjar-lo t'alegra una mica, no?
Però sabeu on comprar-los? Doncs aquí fem un repàs de llocs on en venen, tots amb les seves particularitats, anem a veure'ls!
Avui portem una altra recepta molt gustosa, sana, relativament ràpida de fer, ja que el temps de cocció no ens l'estalvia ningú, però molt senzilla de preparar i que de ben segur que us agradarà: rap al forn amb pebre vermell.
Ara que estem en plena temporada d'escarxofes val la pena aprofitar-la ja que a part d'estar boníssimes, són molt saludables, sobretot després de les Festes Nadalenques, ja que ens ajuden a depurar l'organisme.
El que sovint fa mandra és netejar-les però amb la recepta que us proposo avui, no costen gens i queden delicioses.
No sempre les receptes més bones necessàriament han de ser les més elaborades. A vegades amb pocs ingredients es poden fer algunes coses molt gustoses.
Aquest és el que cas que ens ocupa, avui hem fet un filet de llenguado a la meunière, anem a veure com es prepara i comprovarem com n'és de senzill de preparar.
Fa un temps us havia parlat de l'empresa especialista en formatges i productes làctics, Quescrem.
Sobretot us vaig parlar del seu últim i innovador producte, el Kèfir, però ara us volia presentar el seu Mascarpone, amb el qual hem fet una recepta italiana deliciosa:
El passat Nadal vam fer una escapadeta a Solsona però a mig camí vam anar a visitar una granja d'animals i de pas ens vam aturar a Centelles i sort que ho vam fer perquè sinó no haguéssim conegut la Pastisseria Llavina.
Des de l'any 1929 que porten elaborant els seus productes de forma artesana i això es nota només d'entrar a la seva botiga. Ara la porten la 3a generació amb l'ajuda dels seus fills.
Des que vaig provar per primera vegada aquest plat, que em va agradar moltíssim. És un plat senzill de fer però molt llaminer que a casa ens agrada molt!