21/12/20

[#Recepta] @Quescrem Tiramisú

Fa un temps us havia parlat de l'empresa especialista en formatges i productes làctics, Quescrem.


Sobretot us vaig parlar del seu últim i innovador producte, el Kèfir, però ara us volia presentar el seu Mascarpone, amb el qual hem fet una recepta italiana deliciosa:

Tiramisú
Ingredients per a 4 persones:
  • 250 gr. de Mascarpone Quescrem
  • 1 ou de gallina campera
  • 35 gr. de sucre
  • 6 melindros tous
  • 100 ml de cafè expresso
  • 1 cullerada de postres de cacau

Elaboració:

En primer lloc separem la clara del rovell.
Evoquem la clara al got de túrmix i la remenem fins que surti escuma. 


Posteriorment la muntem amb la batedora.


Posem en un plat el rovell de l'ou amb el sucre i barregem tot fins que quedi ben barrejat, ha de quedar una crema homogènia.


Incorporem el mascarpone per fases per tal d'anar-lo integrant. 


Una vegada quedi tinguem una crema fina hi afegim la clara muntada i tornem a remenar.


Agafem una safata maca i anem posant els melindros prèviament remullats amb al cafè.


Fem una primera capa de tres i posem la crema de mascarpone, posem tres melindros més i una segona capa de crema.


Acabem amb cacau en pols al cim i ho deixem reposar a la nevera.


Millor si ho deixeu d'un dia per l'altra, tot i que amb unes quatre hores ja queda bé.


Consells de degustació:

Nosaltres no hi hem afegir el licor Amaretto, un licor italià de gust d'ametlles amargues, que si sol posar, però si li voleu incorporar vosaltres mateixos.


Si preferiu preparar-lo amb nata, enlloc d'ou, allargareu el tiramisú. A nosaltres ens feia gràcia seguir amb la recepta italiana.


Maridatge:

Es pot acompanyar amb algun licor dolç, com una crema de cafè, ja que queda bé amb el formatge i amb les notes més amargues del cacau en pols.


Valor nutricional:

Són unes postres que no requereixen gaire sucre, per tant, força apte per a tothom i sense disparar-se les calories.
A més la casa Quescrem té un mascarpone light, que us pot anar bé a tots aquells que vulgueu cuidar la línia.

Us animo a fer-lo ja que es fa en un tres i no res i està boníssim!!!!!!!!!!!!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario