Fa un temps us havia parlat de l'empresa especialista en formatges i productes làctics, Quescrem.
Sobretot us vaig parlar del seu últim i innovador producte, el Kèfir, però ara us volia presentar el seu Mascarpone, amb el qual hem fet una recepta italiana deliciosa:
Tiramisú
Ingredients per a 4 persones:
- 250 gr. de Mascarpone Quescrem
- 1 ou de gallina campera
- 35 gr. de sucre
- 6 melindros tous
- 100 ml de cafè expresso
- 1 cullerada de postres de cacau
Elaboració:
En primer lloc separem la clara del rovell.
Evoquem la clara al got de túrmix i la remenem fins que surti escuma.
Posteriorment la muntem amb la batedora.
Posem en un plat el rovell de l'ou amb el sucre i barregem tot fins que quedi ben barrejat, ha de quedar una crema homogènia.
Incorporem el mascarpone per fases per tal d'anar-lo integrant.
Una vegada quedi tinguem una crema fina hi afegim la clara muntada i tornem a remenar.
Agafem una safata maca i anem posant els melindros prèviament remullats amb al cafè.
Fem una primera capa de tres i posem la crema de mascarpone, posem tres melindros més i una segona capa de crema.
Acabem amb cacau en pols al cim i ho deixem reposar a la nevera.
Millor si ho deixeu d'un dia per l'altra, tot i que amb unes quatre hores ja queda bé.
Consells de degustació:
Nosaltres no hi hem afegir el licor Amaretto, un licor italià de gust d'ametlles amargues, que si sol posar, però si li voleu incorporar vosaltres mateixos.
Si preferiu preparar-lo amb nata, enlloc d'ou, allargareu el tiramisú. A nosaltres ens feia gràcia seguir amb la recepta italiana.
Maridatge:
Es pot acompanyar amb algun licor dolç, com una crema de cafè, ja que queda bé amb el formatge i amb les notes més amargues del cacau en pols.
Valor nutricional:
Són unes postres que no requereixen gaire sucre, per tant, força apte per a tothom i sense disparar-se les calories.
A més la casa Quescrem té un mascarpone light, que us pot anar bé a tots aquells que vulgueu cuidar la línia.
Us animo a fer-lo ja que es fa en un tres i no res i està boníssim!!!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario