Aquests dies que fan tan fred què millor que una bona crema per escalfar-te el cos i reconfortar-te.
Avui us presento una crema feta amb una carbassa ben maca que em van enviar de Naranjas Masil.
Crema de carbassa i porros
Ingredients per a 4 persones:
- 1 carbassa de Naranjas Masil
- 3 porros mitjans
- formatge que es fongui bé
- sal
- aigua
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc pelem la carbassa i la tallem a trossos per a bullir.
Fem el mateix amb els porros i els posem juntament amb la carbassa en una olla a bullir.
Deixem que bulli una mitja horeta, afegim la sal i apaguem el foc.
Afegim formatge i triturem amb la batedora fins a obtenir una crema.
Consells de degustació:
El formatge s'hi pot afegir o ometre, depèn si us hi agrada o no.
També es pot posar al final, quan serveixes la crema al plat i així de pas el decora.
Com a toc final nosaltres hi afegim un raig d'oli d'oliva verge extra i un toc de pebre, però això també va a a gust de consumidor.
Servida amb les seves pròpies pipes també queda bona.
Valor nutricional:
La carbassa és molt nutritiva i rica en vitamines i minerals.
Conté molt poques calories, ja que un 90% és aigua.
Té molta vitamina A i carotens, que ens ajuden a cuidar la vista.
Aporta vitamina C, una gran antioxidant i que ens ajuda a augmentar les defenses.
Destaca per la seva fibra i conté diverses substàncies amb efecte anticancerigen.
Així doncs aprofiteu-ne la temporada, que és força llarga per a introduir-la a la vostre cuina, ja sigui en forma de crema com en altres preparacions.
Avui dia es fa servir també en pastissos humits per aportar-hi dolçor de forma natural i que sigui més saludable.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario