20/1/21

[#Recepta] Crema de carbassa i porros

Aquests dies que fan tan fred què millor que una bona crema per escalfar-te el cos i reconfortar-te.

Avui us presento una crema feta amb una carbassa ben maca que em van enviar de Naranjas Masil.


Crema de carbassa i porros

Ingredients per a 4 persones:


Elaboració:

En primer lloc pelem la carbassa i la tallem a trossos per a bullir.
Fem el mateix amb els porros i els posem juntament amb la carbassa en una olla a bullir.
Deixem que bulli una mitja horeta, afegim la sal i apaguem el foc.
Afegim formatge i triturem amb la batedora fins a obtenir una crema.



Consells de degustació:

El formatge s'hi pot afegir o ometre, depèn si us hi agrada o no.
També es pot posar al final, quan serveixes la crema al plat i així de pas el decora.
Com a toc final nosaltres hi afegim un raig d'oli d'oliva verge extra i un toc de pebre, però això també va a a gust de consumidor.
Servida amb les seves pròpies pipes també queda bona.



Valor nutricional:

La carbassa és molt nutritiva i rica en vitamines i minerals.

Conté molt poques calories, ja que un 90% és aigua.

Té molta vitamina A i carotens, que ens ajuden a cuidar la vista.

Aporta vitamina C, una gran antioxidant i que ens ajuda a augmentar les defenses.

Destaca per la seva fibra i conté diverses substàncies amb efecte anticancerigen.

Així doncs aprofiteu-ne la temporada, que és força llarga per a introduir-la a la vostre cuina, ja sigui en forma de crema com en altres preparacions. 

Avui dia es fa servir també en pastissos humits per aportar-hi dolçor de forma natural i que sigui més saludable.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario