18/12/20

[#Producte] Pastisseria Llavina

El passat Nadal vam fer una escapadeta a Solsona però a mig camí vam anar a visitar una granja d'animals i de pas ens vam aturar a Centelles i sort que ho vam fer perquè sinó no haguéssim conegut la Pastisseria Llavina.

Des de l'any 1929 que porten elaborant els seus productes de forma artesana i això es nota només d'entrar a la seva botiga. Ara la porten la 3a generació amb l'ajuda dels seus fills.

 Ho compraries tot, nosaltres hem tingut el plaer de tastar alguns dels seus torrons que elaboren i us diré que mai n'havia tastat de tan bons i originals, perquè són de gustos que mai havia comprat.


He tastat el de Moka que és una passada, fi, amb un gust suau i delicat de cafè que et deixa un molt bon sabor en boca que persisteix durant una bona estona.

També el de iema cremada, ben fet, aquest potser és més normal.

Però torna a enlluernar el seu de xocolata amb llet i ametlles. Mare meva quina xocolata, fina, té un gust intens a bombó, no us sabia descriure exactament però és un torró diví.



També els seus de licors, que en fan varis, mai n'havíem trobat tants, que si de whisky, de Cointreau, entre altres.

Però cal dir que és una delícia el de Cointreau ja que l'alcohol ni s'hi nota i va amb taronja confitada que quan la trobes encara t'exalta més el seu bon sabor i a més per fora és de xocolata blanca, que tot i poder-ho semblar, no resulta gens empalagosa.


El de massapà i els altres de licor i de trufa també són bons, però jo a triar em quedo amb els tres reis que us comentava ;)





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario