20/12/21
[#Producte] @tuyarro Torró de Sant Jordi
Tenim el Nadal ben a a prop i porto alguns dies parlant de torrons, i avui us en vull parlar d'un de molt especial, el Torró de Sant Jordi de Casa Tuyarro.
Tags:
artesà,
artesana,
cuina,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
mantega,
nadal,
neules,
pastisseria Tuyarro,
Santa Coloma de Farners,
sucre,
torro,
torró
18/12/21
[#Producte] El Nadal amb Casa Cacao
Aquest any fins el dia de Nadal tenim una dolça espera ja que cada dia obrim una casella del Calendari d'Advent de Casa Cacao.
Un calendari súper xulo que amaga una sorpresa cada dia, ja n'hem tastat forces i la veritat és que ens han agradat totes. Com ells diuen i corroboro personalment, "Del cacau a la xocolata i de la xocolata a la màgia".
Tags:
artesà,
artesana,
bombons,
casa cacao,
Celler de Can Roca,
faves,
fruita,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
llet,
mantega,
nadal,
ratafia,
torro,
torró,
vi,
xocolata
13/12/21
@GironaPraline Els primers torrons
A casa ja hem començat a menjar alguns torrons, i ens que no ens hem pogut resistir ;)
Fa uns dies us vaig parlar de Praliné, la nova pastisseria Gourmet de Girona, d'on vam provar els seus fantàstics croissants, doncs ara també hem volgut tastar els seus torrons.
4/12/21
[#Restaurant] Ca La Margarita
Fa uns mesos ja vam anar al Restaurant Ca La Margarita de Roses.
Tags:
Alt Empordà,
amanida,
arròs,
coulant,
cuina,
gastronomia,
gastronomy,
gelat,
gelats,
marisc,
menú,
olives,
peix,
restaurant,
restaurants,
Roses,
tomàquet,
vermut,
vi,
xocolata
1/12/21
[#Radio] @gironafmcat Especialitats Nadalenques
S'acosten les festes de Nadal i això vol dir àpats familiars, doncs avui parlarem d'especialitats Nadalenques que no us poden faltar a la taula.
Tags:
artesà,
artesana,
Autentics Bombons Belgas,
bombons,
cuina,
fruita,
gastronomia,
gastronomy,
gironafm,
gironaradio,
nadal,
praline,
radio,
torro,
xixona,
xocolata
26/11/21
[#Restaurant] @Rest_LaCort
Aquest cap de setmana hem estat a un dels pobles més bonics del Baix Empordà, Peratallada. Un poble medieval ple de carrerons estrets de pedra i una plaça preciosa, Les Voltes, on trobem molts restaurants.
I precisament aquí està situat el Restaurant La Cort, amb terrassa amb vistes a la Plaça i amb dos grans menjadors a dins, un restaurant ampli i amb molt d'encant.
És d'aquells restaurants que només entrar ja t'hi fan sentir a gust, amb els seu benvinguts, ja saps que estaràs bé!
Tags:
carn,
carns,
coca,
coulant,
cuina,
gastronomia,
gastronomy,
gelat,
menú,
pa,
patates,
pebre vermell,
pebrot,
pernil,
restaurant,
restaurants,
sal,
vedella,
verdura,
xocolata
24/11/21
@GironaPraline, Un espai on gaudir
Avui us vull parlar d'un nou espai, el Praliné Girona. Una pastisseria Gourmet i cafeteria a Girona recentment inaugurada, a Montjuïc, un barri molt especial per ells.. És veritat que potser queda un xic allunyat de la ciutat, però té aparcament a davant i val la pena arribar-hi, ja ho veureu!
Quan veus la botiga per fora, el seu color rosa predominant ja convida a entrar i quan ho fas ja et sents embolcallat per l'atmosfera que s'hi respira i t'hi sents bé.
Només entrar et tracten de meravella, ja sigui comprant alguna de les seves elaboracions o prenent un cafè acompanyat d'uns dels seus dolços espectaculars.
Treballen sobre tres eixos, el gust, la cultura, la tradició i l'emoció, creant diferents preparacions dolces i també salades amb els millors ingredients i tendències culinàries amb l'objectiu d'emocionar-te.
La xef d'aquest projecte és la Natalya Prokopenko, una apassionada de la pastisseria que l'ha empès a estudiar i a aprendre a les millors escoles dels país fins a obrir la seva pròpia botiga. Ella a través de les seves creacions vol fer feliç a la gent. Jo crec que ho aconseguirà!
17/11/21
[#Radio] @gironafmcat Els millors croissants salats
A l'últim programa de Ràdio Girona vam parlar dels millors croissants dolços, doncs avui parlarem d'on trobar Els millors croissants salats, esteu a punt?
Comencem a Girona amb el Forn Boix, una fleca-pastisseria on trobem uns croissants salats impressionants. Sobretot els petits, que són una delícia, tovets i flonjos i amb un farcit generós i molt bo.
Tags:
bacon,
cafè,
croissant,
És Farina de Girona,
farina,
fleca,
flequers,
formatge,
fornboix,
gastronomia,
gastronomy,
gironaradio,
pernil,
radio,
sobrassada,
suc,
tonyina
Suscribirse a:
Entradas (Atom)