Jo ara he tingut per fi la oportunitat de tastar-los i són espectaculars!
Són petits, tovets i quan en tastes un, no pots parar :)
Uns croissants elaborats de forma artesana i amb uns farcits ben generosos. La massa del croissant és flonja i lleugerament cruixent per fora.
Es tracta de croissants petits dolços, ja que tenen una capa dolça exterior, però que per res queda malament amb els farcits salats que hi combinen.
De salats en fan de cinc tipus;
- De formatge
Un croissantet ben farcit amb un formatge suau però alhora molt gustós, que fins i tot sobresurt per les puntes
- De pernil dolç i formatge
Un clàssic del salat i una aposta segura, la combinació del pernil dolç amb el formatge sempre han casat bé i si és a dins d'un croissantet així, l'èxit està assegurat
- De frankfurt
Per mi, sempre és el croissant més fluix, li falta un punch, però com que la massa d'aquest croissant és molt bona, doncs el croissant entra molt bé també ;)
- De tonyina
Un croissant amb una farsa d'un pasta de tonyina molt fina i suau, m'ha agradat molt
- De sobrassada
Aquest farciment pot semblar més fort de gust i no agradar a tothom, en canvi la sobrassada que hi han posat és perfecte, gens forta ni oleiosa, apte per a tots els públics ;)
- De dàtil i bacó
Un croissant que costa més de trobar i que és més arriscat, ja que combina dolç i salat però això precisament el converteix en un croissant excel·lent, sobretot pel seu contrast
En fi, una safata que entra pel ulls però que quan els tastes no saps amb quin quedar-te, bé jo ja tinc els meus preferits i vosaltres?
Muy buena pinta, gracias por compartir la receta y buen trabajo
ResponderEliminar