8/4/20
[#Vacances] St. Martin bistro & café a Praga
Tags:
carn,
carns,
cervesa,
cervesa rossa,
cols,
cuina,
hamburguesa,
llimona,
llimonada,
maduixa,
pa,
patata,
patates,
porc,
praga,
pulled pork,
restaurant,
restaurants,
tomàquet,
vacances
6/4/20
[#joemquedoacasa] Dieta de confinament
Ja sabeu que el meu blog em serveix per mostrar receptes, restaurants on anem, fires de gastronomia, vins i cellers que tastem, entre altres temes relacionats amb l'alimentació. És per això que donat el moment de confinament actual en que ens trobem he pensat que potser seria interessant fer un post sobre com portar una alimentació equilibrada durant el confinament.
Així doncs m'agradaria donar-vos alguns consells sobre què menjar aquests dies que estem a casa.
1. Organitza i planifica els menús
És important planificar els àpats de la setmana per tal d'organitzar la compra i evitar sortides innecessàries. Si esteu en família podeu fer un calendari i idear el menú entre tots i així hi participen petits i grans. Podeu incloure alguna recepta que puguin elaborar els nens i així introduir-los a la cuina i entretenir-los una estona.
2. Menú saludable
Com hauria de ser? Doncs amb una altra presència d'aliments d'origen vegetal, és a dir, fruits, verdura, llegums i fruits secs crus.
A l'hora de cuinar i amanir fer servir oli d'oliva verge extra, que és un greix cardiosaludable.
30/3/20
[#Vacances] Què esmorzar a #Praga?
Cada vegada que marxem de vacances m'agrada ensenyar el que esmorzem, tant si tenim buffet lliure a l'hotel com si anem pel nostre compte, sense circuit muntat, a alguna ciutat d'Europa.
Si és així no acostumem a agafar l'esmorzar de l'hotel perquè ens agrada descobrir i variar i també perquè acostumem a matinar per tal de començar a fer les visites d'hora i no trobar tants turistes.
Si és així no acostumem a agafar l'esmorzar de l'hotel perquè ens agrada descobrir i variar i també perquè acostumem a matinar per tal de començar a fer les visites d'hora i no trobar tants turistes.
27/3/20
Pizza sense llevat
Aquests dies estem de confinament i per tant potser no tenim a la despensa tot el que ens cal i com que ens hem de quedar a casa doncs hem de fer el que es pot.
En aquest post us explico una manera de fer una base de pizza sense llevat. Si, no us enganyaré pas, queda millor amb llevat, ja que la pizza és més esponjosa i creix però si us agrada una massa fineta, aquesta també la podeu provar!
En aquest post us explico una manera de fer una base de pizza sense llevat. Si, no us enganyaré pas, queda millor amb llevat, ja que la pizza és més esponjosa i creix però si us agrada una massa fineta, aquesta també la podeu provar!
25/3/20
23/3/20
[#Hotel] La Freixera i el seu esmorzar
Tags:
artesà,
cafè,
croissant,
cuina,
embotit,
esmorzar,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
hotel,
la freixera,
llet,
llonganissa,
oli,
ous,
pa,
pernil,
solsona,
suc,
taronja
Suscribirse a:
Entradas (Atom)