8/4/20

[#Vacances] St. Martin bistro & café a Praga

A vegades les coses que has planejat no sempre surten com esperes i aleshores improvises sobre la marxa tot i que no sempre tens sort. Però en aquest cas, ens vam endur una grata sorpresa! ;)


Ja teníem programat menjar en un restaurant de la zona que visitàvem aquell dia a Praga però no obrien fins passada la una, cosa rara en una ciutat europea, així que el genoll que volíem tastar com a especialitat d'ells no va poder ser.

L'avantatge és que gairebé al davant hi havia un petit i bufó restaurant que acabava d'obrir i vam mirar la carta i ens va agradar de seguida; el St. Martin bistro & café Vam veure que hi havia torrades, amanides, hamburgueses, smoothies, entre altres plats que barrejaven cuina tradicional txeca però amb un toc de modernitat, així que ens vam decidir a entrar!


El local és cuco, amb un menjador acollidor decorat amb tons clars i música de jazz de fons, és d'aquells llocs que només entrar ja t'hi sents bé :)


També tenen  una petita terrassa on ens van oferir menjar, tot i que ens vam decantar per dinar a dins, més tranquils i còmodes.

Hi havia una carta no massa extensa i una altra amb plats del dia i precisament és el que vam triar, una hamburguesa de pulled pork acompanyada amb patates fregides artesanes i servides amb quetxup casolà, boníssim, el millor que he tastat mai i també i una salsa cremosa d'advocat


De beguda em va cridar l'atenció la llimonada, bé, de fet, a Praga t'ofereixen llimonada a tots els restaurants però aquí era una mescla amb maduixa i llimona realment bona, molt diferent a les altres, molt més senzilla i igual de preu o menys.


Aquesta va valer 2'35 euros i n'hi havia força quantitat, ja ho veieu.

La meva parella va beure, com no, una Pilsner Urquell de 500 ml, la cervesa nacional txeca, que a més és baratíssima 1'5 euro.


L'hamburguesa era molt bona, amb tota la carn molt ben cuinada, la única cosa que no m'hi va agradar és el xucrut que m'hi van afegir, ja que era fred i el seu sabor no m'hi va agradar amb el pulled pork. El preu de l'hamburguesa era de 7'23 euros.


Cal dir que vam menjar molt bé, vam estar molt a gust ja que en tot moment vam estar molt ben servits per la parella jove que ens va atendre.

Ens va quedar pendent demanar el seu cheesecake però teníem una visita a les 15h. i no ens donava temps, també és que ens vam prendre el dinar amb calma perquè s'hi estava tan bé allà...


La relació qualitat-preu d'aquest restaurant és molt bona, amb productes fresc, ben cuinat i excel·lent atenció. Amb el tiquet et donen dos caramelets que són un detall i també et donen la opció d'arrodonir el tiquet amb propina, que naturalment vam fer, s'ho mereixien :)


Les dues hamburgueses amb les dues begudes ens van costar 505 KC que venen a ser 21 euros, què us sembla?





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario