Des que vam descobrir aquestes "regañás" artesanes de la Panadería Obando no parem de combinar-les amb ingredients diferents.
La primera vegada les vam combinar amb formatge de cabra i melmelada de raïm negre amb ametlles de Mallorca i en aquesta ocasió hem optat per codony artesà amb Tête de Moine, un formatge molt particular que ens agrada molt. Aquest formatge és impressionant, no només pel seu gust mantegós que es fon a la boca, sinó també per la bellesa de les seves flors, les quals aconsegueixes amb la Girolle (l'aparell express per aconseguir aquesta forma de flor tan maca i característica d'aquest formatge). A casa ens agraden molt els formatges suissos i aquest és un dels nostres preferits.
La primera vegada les vam combinar amb formatge de cabra i melmelada de raïm negre amb ametlles de Mallorca i en aquesta ocasió hem optat per codony artesà amb Tête de Moine, un formatge molt particular que ens agrada molt. Aquest formatge és impressionant, no només pel seu gust mantegós que es fon a la boca, sinó també per la bellesa de les seves flors, les quals aconsegueixes amb la Girolle (l'aparell express per aconseguir aquesta forma de flor tan maca i característica d'aquest formatge). A casa ens agraden molt els formatges suissos i aquest és un dels nostres preferits.