5/3/18

.@PanaderiaObando Regañá amb codony i formatge Tête de Moine

Des que vam descobrir aquestes "regañás" artesanes de la Panadería Obando no parem de combinar-les amb ingredients diferents.


La primera vegada les vam combinar amb formatge de cabra i melmelada de raïm negre amb ametlles de Mallorca i en aquesta ocasió hem optat per codony artesà amb Tête de Moine, un formatge molt particular que ens agrada molt. Aquest  formatge és impressionant, no només pel seu gust mantegós que es fon a la boca, sinó també per la bellesa de les seves flors, les quals aconsegueixes amb la Girolle (l'aparell express per aconseguir aquesta forma de flor tan maca i característica d'aquest formatge). A casa ens agraden molt els formatges suissos i aquest és un dels nostres preferits.



La combinació del formatge amb el codony és excel·lent i si de base tenim una "regañá" cruixent ja és perfecte.


Observeu vosaltres mateixos quin bona pinta que fa!


I és que aquestes flors són delicades i gustoses i molt perfumades, a més de boniques.


Si teniu convidats a casa amb aquest formatge triomfeu, tan si l'afegiu a una amanida. com a un plat de pasta o arròs o servit sol d'aperitiu.


Nosaltres hem maridat aquesta combinació gastronòmica amb un vi blanc jove ben fresquet.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario