26/2/18

[#Cervesa] @Mongozobeers Coconut

De nou, gràcies a Cervezas Especiales, la pàgina web que com ja hem comentat anteriorment, s'hi poden trobar cerveses molt variades i d'arreu del món, ens arriba aquesta curiosa cervesa. Ja sé que cada cop tenim més i més cerveses variades, començant per la típica clara que tothom es feia a casa i que ara ja te la venen preparada, passant per la cervesa de cannabis, la de tequila i d'arròs. 
En aquesta ocasió, ens trobem una cervesa de coco! I dono fe que el gust s'hi nota i molt!


Nom: Mongozo Coconut - The Exotic Beer

Marca: Mongozo
Tipus: Ale
Fabricant: Brouwerij Huyghe
Origen: Bèlgica
Fermentació: Baixa
Grau:  3,6%
Ingredients: Aigua, malta d'ordi, arròs, fajol, concentrat de coco, llevat, llúpol, especies.
Mida: 33cl
Web: Delirium.be


Aspecte: Força tèrbola, d'un color groc bastant pàl·lid, tirant molt cap al color blanc que li deu haver donat el coco.


Aroma: Molt dolç i agradable. Amb un potent aroma de coco que predomina tot l'aroma.


Gust: Inicialment notes el coco i a dir veritat, gairebé no es nota gens l'amargor típica de la cervesa. Això sí, el gust és molt suau.

Cos: Força cos, tèrbola i escumosa. No deixa veure-hi a través, suposo que entre el coco i l'arròs li donen aquesta consistència.


Comentari:

Doncs la veritat és que el seu gust no m'ha sorprès massa, ja que m'esperava aquest gust fort a coco perquè el seu aroma ja ho deixa entreveure, però el que sí m'ha sorprès ha estat que tot la dolçor del coco i l'arròs, m'ha agradat força. Es tracta d'una cervesa per prendre-la o bé sola, per gaudir-ne al màxim el seu sabor o bé amb algun aliment més exòtic, com poden ser sabors agra-dolços i contrastats, per tal d'accentuar el gust de la cervesa sense que ens hi molesti.


Brouwerij Huyghe és una cerveseria belga fundada a l'any 1906 coneguda arreu per la seva cervesa estrella, la Delirium Tremens, on segons alguns, és considerada una de les millors del món. 



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario