14/2/18

[#Cervesa] @MikkellerBeer #Dinamarca

Avui us presento una altra de les diferents cerveses que tinc la oportunitat de poder tastar gràcies a Cervezas Especiales, una pàgina web on trobareu cerveses de tot el món molts interessants.



Nom: Mikkeller

Marca: Mikkeller
Tipus: Ale
Fabricant: Mikkeller
Origen: Dinamarca
Fermentació: Baixa
Grau:  7,6%
Ingredients: Aigua, malta d'ordi, blat sense malt, flocs de civada, llúpol, pell de curacao, llavors de coriandre, llevat.
Mida: 33cl
Web: Mikkeller.dk




Aspecte: Força tèrbola, groc / taronja de color intens.


Aroma: De bones a primeres una dolçor molt pronunciada pel meu gust, que recorda al cereal i els sucres.


Gust: Inicialment notes la dolçor de l'aroma i al cap de res, deixa pas una mena d'acidesa combinada amb l'amargor típica de les artesanes.

Cos: Força cos, tèrbola i escumosa. Al cap d'una estona d'haver-la servit, continua mantenint una  mica l'escuma.


Comentari:

Per ser una rossa, es tracta d'una artesana amb prou caràcter, de gust dolç-àcid i que amb els seus 7.6 graus, s'acaba fent notar cap al final.
Força saborosa i tot que pel seu grau ho pot semblar, no carrega massa a mida que la prens.


La creació d'aquesta cervesa és d'allò més curiosa, ja que pel que he pogut saber, es tracta d'una idea original d'un parell de danesos, Mikkel Borg i Kristian Keller, molt aficionats a la cervesa i que van començar a produir-ne a la cuina de casa seva, com aquell que no vol la cosa cap allà al 2003.
No va ser fins al cap de 3 anys, que van veure que la seva cervesa tenia molt bona acollida i van decidir començar a comercialitzar-la, tot i que encara no disposaven de fàbrica pròpia.

Actualment han crescut moltíssim i s'han expandit pel món, produint i fabricant cerveses per Japó, Tailàndia, Estats Units, Islàndia i per diversos països europeus, entre els quals també a Dinamarca, on hi disposen ja de 15 localitzacions.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario